Boxaren och tidigare simmaren Mikaela Laurén, 45, och hennes make Peder Södersteen Laurén, 37, ska bli föräldrar.

Det bekräftar hon på Instagram, där hon klädd i en röd klänning visar upp och håller om sin bebismage.

”Som vi har kämpat för dig, efterlängtade älskade unge. Känns ofattbart. Jag har fortfarande svårt att förstå och våga tror att det är på riktigt... Samtidigt kan jag inte låta bli att vara så otroligt exalterad och lycklig över att vi kommer bli föräldrar och bilda vår alldeles egna familj”, skriver hon till bilden.

Så har kungligheterna avslöjat att de är gravida genom åren – dramatik, skandaler och hyllningar

Paret har tagit hjälp av en rysk klinik för att få hjälp att bli gravida, något som Mikaela Laurén också skriver i inlägget.

”Ett jättestort tack och ovillkorlig kärlek till Olgakliniken som trodde på oss och gjorde detta möjligt. Vi hade aldrig kunnat göra det utan er”, skriver hon, och taggar även den specifika läkaren som hjälpt till.

Mikaela Lauren om kampen för att bli gravid

I en kommentar till Expressen säger Mikaela Laurén att hon är gladare över sin graviditet än över alla vinster hon fått i sportkarriären.

– Jag är så otroligt lycklig. Det har varit en tuff fajt men det här slår alla segrar i ringen och jag är så glad att vi inte gav upp. Nu längtar jag till sommaren och att vi ska få träffa vårt efterlängtade barn, säger hon till tidningen.

Redan 2018 berättade Mikaela Laurén om parets önskan att bli föräldrar.

– Funkar det inte så har vi ändå ett jävligt bra liv. Vi har varandra och vi är lyckliga. Men man är ju en prestationsmänniska. Man tänker: ”Nu vill jag bli mamma” – och så tror man att man ska bli gravid på första försöket. Men det är inte riktigt samma sak, sa hon till Expressen då.

Gravida Carina Berg och Carolina Gynning avslöjar könen på barnen