Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Heidi Klums dotter Leni har vuxit upp – nya bilderna visar

23 sep, 2020 
AvSaga Pettersson
FotografTT
Heidi Klums dotter Leni har vuxit upp – nya bilderna visar
Heidi Klums äldsta barn Leni har hunnit bli 16 år, och den stolta mamman delar nu med sig av en bild på sig själv och dottern – med dottern bakom ratten!
Annons
OVÄNTADE KÄRLEKSPAR: 10 KÄNDISAR SOM FAKTISKT HAR VARIT TILLSAMMANSBrand logo
OVÄNTADE KÄRLEKSPAR: 10 KÄNDISAR SOM FAKTISKT HAR VARIT TILLSAMMANS

Den tyska supermodellen Heidi Klum, 47, har ett långt cv, där hon bland annat varit en av Victoria's Secrets änglar, dykt upp i roller i Sex and the City och How I met you mother, programlett Project Runway och varit domare i America's got talent. Förutom en superkarriär har det också funnits tid för familj. Heidi Klum är mamma till fyra barn, och så sent som förra året gifte hon sig med Tom Kaulitz, 31, en av medlemmarna i det tyska bandet Tokio Hotel.

Bilden på Leni och Heidi får följarna att jubla

Heidi Klums äldsta dotter Leni börjar bli stor. Den 16-åriga dottern är nu ute på gatorna och kör bil! Något som mamma Heidi Klum delade med sig av på Instagram, med en bild föreställande både mor och dotter.

Heidi fick dottern Leni, eller Helene som hon egentligen heter, under sin tidigare relation ihop med Flavio Biatore, 70. Och efter att Leni kom till världen har hon fått tre stycken syskon – Henry, 15, Johan, 13, och Lou, 10, som Heidi har ihop med ex-maken Seal, 57.

Annons

Det hör inte till vanligheterna att Heidi Klum delar bilder av sina barn, det blev därför många glada tillrop när Heidi delade med sig av en glimt från vardagen med Leni. Men Leni har däremot själv hoppat på Instagram-tåget. Sedan i februari i år har hon sitt egna konto, där det bland annat dykt upp dina hyllningar till familjen.

Lenis fina hyllning till familjen

På mors dag tillägnade Leni ett inlägg åt sin mamma.

”Grattis på mors dag till min vackra bästis. Jag älskar dig mamma”, skrev hon kärleksfullt.

Och några veckor innan delade hon en fin bild av henne och Tom Kaulitz ihop. Bilden är tagen bakifrån, där Tom och Leni håller om varandras ryggar. Vi bara antar att Heidi smälte när hon såg den publiceringen!

LÄS MER:

Annons