Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Helena Segers helvändning med familjen – väljer att lämna

06 aug, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic har hållit ihop under hela fotbollsstjärnans långa karriär, men de senaste åren har de bott i olika länder.
Medan Zlatan har bott i Italien där han spelar för Milan, så har Helena bott med parets söner i Stockholm.
Men nu uppges familjen göra en helvändning.
Annons
Helena Seger - från chef till fotbollsfruBrand logo
Helena Seger - från chef till fotbollsfru

Helena Seger, 50, och Zlatan Ibrahimovic, 39, har varit tillsammans i omkring 20 år, och gått igenom mycket tillsammans. Paret har två söner, Vincent och Maximilian, och har på grund av Zlatans enorma fotbollskarriär bott både i Italien, Frankrike, England och USA.

Men de senaste åren har paret haft en speciell uppgörelse. Medan Zlatan har bott i Milano, där han spelar i Milan, så har Helena Seger bott med parets söner i en lyxigt ombyggd kyrka i Stockholm.

Familjen har sedan kunnat träffas på helger och lov, och när Zlatan kunnat vara ledig från fotbollen har han emellanåt kommit hem till Stockholm.

Helena Segers ändring med Zlatan – lämnar landet

Nu verkar paret ha fått nog av distansen och resandet – och väljer att göra om hela sitt upplägg, skriver Svensk Damtidning, som refererar till flera internationella medier.

Annons

Helena Seger och sönerna planerar nämligen att lämna Östermalm för Milano, för att kunna bo ihop med pappan i familjen igen.

Det senaste året har varit tungt för Zlatan, som först förberedde en comeback i landslaget för att spela EM, men som sedan skadade sig i en match för Milan och har tvingats till både operation och rehabilitering.

Men från början ville inte Zlatan vara kvar i Milano överhuvudtaget – han hade i stället siktet inställt på att göra comeback i Paris Saint-Germain, sin gamla klubb i franska ligan där han spelade mellan 2012 och 2016. Men klubben ska i sin tur ha tackat nej till en återkomst.

Zlatans utmaning med familjen

Zlatan har tidigare varit öppen med att han och familjen tycker det är jobbigt att tillbringa mycket tid ifrån varandra.

När fotbollsstjärnan skulle vara med i EM-landslaget började han gråta på presskonferensen, efter att ha pratat om sina söner och hur de saknar honom när han är borta.

Annons

– Den här tiden tar tid från min familj och det är ingen lätt sak. Om du har två ungar som gråter varje gång du lämnar dem så är det lite jobbigt. Jag är människa, även om jag är superman. Men vem är man utan fotbollen? Även utanför fotbollen är jag en av ”allihop”, sa Zlatan Ibrahimovic då.

Under Zlatans skadeperiod har han dock kunnat umgås mer med familjen än tidigare, och har tillbringat en del tid i Stockholm, och gjort delar av sin rehabilitering i den svenska huvudstaden i stället för i Italien.

Annons