Helena Seger - från chef till fotbollsfru
0:57

Efter reklamen: Helena Seger - från chef till fotbollsfru

(0:57)

Slå på ljud

2005

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic blev ett par 2002, och efter ett tag bestämde sig Helena för att flytta med pojkvännen, och följa hans karriär. 2004 bytte Zlatan från holländska Ajax till Juventus i Turin i norra Italien. 2005 var paret och shoppade tillsammans i modestaden Milano, och fångades av uppmärksamma paparazzifotografer.

Tarzariol Mauro / TT

2006

Året därpå bytte Zlatan till italienska Inter, ett av Milanos fotbollsklubbar. Här syntes paret ute i stan tillsammans, när Helena var gravid med deras första son, Maximilian.

Mauro Tarzariol / TT

2008

De få gångerna svenskarna fick se Zlatan på hemmaplan var ofta kopplade till Idrottsgalan och Fotbollsgalan, där det var regel snarare än undantag att fotbollsstjärnan fick pris. Här på Idrottsgalan i Globen, med en höggravid Helena som sällskap!

FREDRIK SANDBERG / TT

Vännen avslöjar sanningen om Helena och Zlatans relation

2008

... och senare samma år dök de också upp på Fotbollsgalan, också den i Globen.

Fredrik Sandberg / TT

2010

När Zlatan, som nu spelade i Milan, tog emot sin femte Guldboll för bästa manliga fotbollsspelare hyllades han av Helena.

Patrik Österberg/TT

2011

Det stiliga paret tillsammans på Fotbollsgalan!

Karin Törnblom/TT

Zlatans beslut med Helena Seger – efter tuffa tiden ifrån varandra

2012

Även 2012 var paret på plats på Fotbollsgalan, när Zlatan tog emot sin då sjunde Guldboll på galan.

Patrik sterberg/TT

2013

2012 bytte familjen land från Italien till Frankrike, när Zlatan började spelade i Paris. Här ses de ute med sönerna på en tennismatch mellan Roger Federer och Novak Djokovic. Zlatan verkar ha fullt sjå med att underhålla sönerna.

E-Press/TT

2013

Senare samma år återvände Zlatan till Sverige med kärleken för att addera en åttonde Guldboll till samlingen.

Lasse Allard/Aftonbladet/TT

2014

Förutom Fotbollsgalan är det sällan man ser Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic ute så mycket tillsammans i olika sammanhang. Men här besökte de bilmässan i Paris, och Helena log mot de exalterade fotograferna.

PONTUS LUNDAHL / TT

Helena Segers helvändning med familjen – väljer att lämna

2015

Det är inte bara fotboll som räknas! Här är paret på tennismatch i French open, och ser ut att ha en trevlig dejt tillsammans.

Thibault Camus

2016

/ XPOSURE PHOTOS / TT

Helena Seger har stöttat sin partner under en lång fotbollskarriär. På den här bilden anländer paret till brittiska arenan Old Trafford för att se när Zlatans lag Manchester United möter Arsenal.

BNP Paribas Masters 2013 in Paris - celebs at Roger Federer Vs Novak DjokovicZlatan Ibrahimovic;Helena Seger (Zlatan Ibrahimovic's wife); Maximilian (Zlatan Ibrahimovic's son);Vincent Ibrahimovic (Zlatan Ibrahimovic's son) All Over Press *** Local Caption *** 06314710

E-Press/TT
The Storytellers – Lyssna med Sanna
5:00

Efter reklamen: The Storytellers – Lyssna med Sanna

(5:00)

Slå på ljud
Mest läst