Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Helena Segers och Zlatan Ibrahimovic kärleksresa i bilder

25 aug, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic har varit tillsammans i 19 år, sett hela världen ihop och fått två söner.
Femina har grävt i arkiven och hittat bortglömda bilder från parets många år tillsammans – kolla in!
Annons
Helena Seger - från chef till fotbollsfruBrand logo
Helena Seger - från chef till fotbollsfru

2005

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic blev ett par 2002, och efter ett tag bestämde sig Helena för att flytta med pojkvännen, och följa hans karriär. 2004 bytte Zlatan från holländska Ajax till Juventus i Turin i norra Italien. 2005 var paret och shoppade tillsammans i modestaden Milano, och fångades av uppmärksamma paparazzifotografer.

2006

Året därpå bytte Zlatan till italienska Inter, ett av Milanos fotbollsklubbar. Här syntes paret ute i stan tillsammans, när Helena var gravid med deras första son, Maximilian.

Annons

2008

De få gångerna svenskarna fick se Zlatan på hemmaplan var ofta kopplade till Idrottsgalan och Fotbollsgalan, där det var regel snarare än undantag att fotbollsstjärnan fick pris. Här på Idrottsgalan i Globen, med en höggravid Helena som sällskap!

2008

... och senare samma år dök de också upp på Fotbollsgalan, också den i Globen.

Annons

2010

När Zlatan, som nu spelade i Milan, tog emot sin femte Guldboll för bästa manliga fotbollsspelare hyllades han av Helena.

2011

Det stiliga paret tillsammans på Fotbollsgalan!

2012

Även 2012 var paret på plats på Fotbollsgalan, när Zlatan tog emot sin då sjunde Guldboll på galan.

2013

2012 bytte familjen land från Italien till Frankrike, när Zlatan började spelade i Paris. Här ses de ute med sönerna på en tennismatch mellan Roger Federer och Novak Djokovic. Zlatan verkar ha fullt sjå med att underhålla sönerna.

2013

Senare samma år återvände Zlatan till Sverige med kärleken för att addera en åttonde Guldboll till samlingen.

Annons

2014

Förutom Fotbollsgalan är det sällan man ser Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic ute så mycket tillsammans i olika sammanhang. Men här besökte de bilmässan i Paris, och Helena log mot de exalterade fotograferna.

2015

Det är inte bara fotboll som räknas! Här är paret på tennismatch i French open, och ser ut att ha en trevlig dejt tillsammans.

Annons

2016

Helena Seger har stöttat sin partner under en lång fotbollskarriär. På den här bilden anländer paret till brittiska arenan Old Trafford för att se när Zlatans lag Manchester United möter Arsenal.

BNP Paribas Masters 2013 in Paris - celebs at Roger Federer Vs Novak DjokovicZlatan Ibrahimovic;Helena Seger (Zlatan Ibrahimovic's wife); Maximilian (Zlatan Ibrahimovic's son);Vincent Ibrahimovic (Zlatan Ibrahimovic's son) All Over Press *** Local Caption *** 06314710
Annons
The Storytellers – Lyssna med SannaBrand logo
The Storytellers – Lyssna med Sanna
Annons