Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Hilary Swank: Därför väntade jag till 48 med att bli mamma

28 okt, 2022 
AvEbba S. Dahlman
AvEbba S. Dahlman
FotografNewscom
Million Dollar Baby-skådespelaren Hilary Swank ska bli mamma för första (och andra) gången.
I en ny intervju med Extra berättar hon nu om beslutet att vänta till 48 års ålder, trots en stark barnlängtan.
– Alla komponenter var tvungna att finnas där och kännas helt rätt, förklarar hon.
Annons
Se 5 kändispar du inte visste har barn ihopBrand logo
Se 5 kändispar du inte visste har barn ihop

Det var i början på oktober som den 48-åriga Million Dollar Baby-skådespelaren Hilary Swank avslöjade att hon ska bli mamma. Under en livesändning av Good Morning America berättade stjärnan att hon och maken Philip Schneider, 49, väntar tvillingar. Det rapporterar Page Six.

– Det här är något som jag har längtat efter under en väldigt lång tid, och min nya stora mening i livet är att få bli mamma. Inte bara enbarnsmamma, utan tvåbarnsmamma, berättade hon glatt i tv-programmet.

I en ny intervju berättar Hollywoodskådespelaren nu om beslutet att vänta till 48 års ålder innan hon ville försöka få barn.

Hilary Swank om måendet under graviditeten

Kort efter det offentliga gravidavslöjandet berättade Swank om ett ”otroligt fint sammanträffande” gällande barnens planerade födsel. De förväntas nämligen komma till världen på deras morfars födelsedag i april. Hilarys framlidna pappa Stephen Swank gick bort i oktober förra året.

Annons

– Min pappa, han var en av mina favoritpersoner i världen. Det är nästan som en livshyllning till honom att de föds på hans födelsedag... Cirkeln sluts, förklarade Swank under en intervju dagen efter Good Morning America-framträdandet den 5 oktober.

I internationell media har hennes barn refererats till som ”mirakeltvillingarna” och stjärnan själv har bekräftat att graviditeten fortfarande känns ”helt overklig”. Men den har inte varit helt smärtfri så här långt.

– Mina vänner har förklarat för mig att när man väntar tvillingar, så dubblas också hormonerna och morgonillamåendet. Allt dubblas, säger hon till tidningen Extra i en ny intervju.

Hon berättar vidare att hon mår bättre nu, men att morgonillamåendet i början av graviditeten var extremt påfrestande i hennes fall.

Hilary och hennes framlidna far Stephen hade en varm och nära relation. Bebisarna väntas födas på hans födelsedag. Något som Hilary välkomnar som ett gott tecken!
Se också: 8 oväntade kändispar som gift sig i Las VegasBrand logo
Se också: 8 oväntade kändispar som gift sig i Las Vegas

Hilary Swank: Därför väntade jag till 48 med att bli mamma

Hilary Swank väntar sina första barn tillsammans med maken och entreprenören Philip Schneider. De två har varit gifta i drygt fyra år, sedan augusti 2018. Dessförinnan var skådespelaren gift med kollegan Chad Lowe, 54, som hon gick skilda väger från år 2006.

Annons

Kort innan skilsmässan från Lowe berättade Hilary om sin barnlängtan i en intervju med People.

– Jag vill definitivt ha barn någon gång i framtiden. Det är något jag har fantiserat om ända sedan jag var en ung flicka, berättade hon då.

Nu är hennes flickdröm alltså verklighet. Något som ger henne stor glädje. Men hur kommer det sig att hon väntade till 48 års ålder innan hon bestämde sig för att förverkliga drömmen?

– Jag satsade på min karriär och befann mig inte i den rätta relationen för det tills för fyra år sedan. Alla komponenter var tvungna att finnas där och kännas helt rätt, berättade Hilary i en ny intervju med Extra i veckan.

Vi önskar Hilary, Philip och deras två efterlängtade barn all lycka!

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons