Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Hollywoods sämsta sexscener

27 nov, 2020 
AvStina Dahlgren
sexscener i hollywood
Det är inte lätt att spela in en het sexscen när ett helt filmteam står och tittar på. Det blir ännu svårare om din make regisserar det hela – fråga bara Kate Winslet. Här är Hollywoods absolut sämsta sexscener.
Annons
7 svenskar som är heta i HollywoodBrand logo
7 svenskar som är heta i Hollywood

Jobbar du som skådis innebär det att du kanske någon gång i karriären kommer behöva spela in en sexscen. På film kan det se hett ut, men frågar du skådespelarna är det oftast en av de värsta sakerna med jobbet.

Riktigt dåliga sexscener i filmer från Hollywood

När du har ett helt filmteam som står och tittar på medan du ska fejka denna intima stund, då är det inte konstigt att det ibland blir lite stelt. Här är de absolut sämsta, stelaste och märkligaste sexscenerna från Hollywood:

Dakota Johnson och Jamie Dornan – Fifty Shades of Grey

Dakota Johnson och Jamie Dornan hade noll kemi mellan sig enligt Fifty Shades of Grey-fansen. Och det är ju inte jättebra förutsättningar när man ska spela in en film som mestadels handlar om sex.

Annons

En av de sexscener som ofta omnämns som riktigt, riktigt dålig är den när Christian (Jamie Dornan) binder fast Ana (Dakota Johnson) och sedan gnider en isbit över hela hennes kropp. I vilken tidning från 2002 kan han ha läst det knepet tro? Inte ens en så bra skådis som Dakota Johnson lyckades fejka fram lite njutning.

Robert Pattinson och Julianne Moore – Map to the Stars

Ok, Julianne Moore frågar Robert Pattinson om han vill ”in i hennes hål”, och det vill han tydligen. Så de stannar vid vägkanten för att ha riktigt stressigt sex i en bil. Och det blir precis så dåligt som det låter.

Robert Pattinson berättade även efteråt för tidningen Heat Magazine att sexscenen var en riktigt mardröm att spela in – speciellt i ett stekhett Toronto.

Annons

– Hon är en sådan person som inte svettas alls. Jag svettas som en galning, och jag försökte bokstavligen att fånga upp svettdroppar så de inte skulle hamna på hennes rygg. Efteråt frågade hon ”håller du på att få en panikattack?”. Det var så pinsamt.

Kate Winslet och Leonardo DiCaprio – Revolutionary Road

Vi minns alla den heta sexscenen i Titanic, där Rose och Jack har sex i en bil och det är så hett att bilrutorna immar igen. Förhoppningarna var därför höga när de två skådisarna än en gång skulle spela in en sexscen – denna gången i filmen Revolutionary Road.

Men det blev inte riktigt samma stämning som tidigare, och gamla Titanic-fans blev besvikna. Efteråt förklarade Kate Winslet hur sexscenen hade spelats in, och gav tittarna en förklaring till varför det hela blev så märkligt. Det var nämligen hennes dåvarande make som var regissör, och han som instruerade Kate Winslet och Leonardo DiCaprio genom hela sexscenen.

Annons

– Leo sa ”skit i det nu” och jag bara ”ok, en liten påminnelse. Du är min bästa vän, han är min make, det här konstigt, berättade Kate Winslet för The Telegraph.

Vi förstår henne.

Ellen DeGeneres och Sharon Stone – If These Walls Could Talk 2

Om dessa väggar kunde tala hade de sagt åt Ellen DeGeneres och Sharon Stone att sluta ha sex. Scenen från If These Walls Could Talk 2 är så ostig som den kan bli. Det är händer överallt, händer under lakanen, händer som drar i håret, händer, händer, händer. Faktum är att det enda man ser av skådisarna är just händer. Anar vi att det är någon med handfetish som ligger bakom denna scenen?

Angelina Jolie och Brad Pitt – By the Sea

Man kan ju tro att när ett äkta par ska simulera sex i en filmscen så borde det bli riktigt hett. Och en sexscen med Brad Pitt och Angelina Jolie kan ju bara inte gå fel. Eller...?

Annons

Något kändes bara inte rätt när vi såg dem hångla loss i ett badkar och kasta kläderna. Angelina Jolie förklarade senare den stela stämningen för Entertainment Weekly:

– Kärleksscener är märkliga nog ändå, men när du gör en kärleksscen med en person som du faktiskt har sex i verkligheten med? Enda sättet för oss att komma igenom det där var att prata högt om hur absurt det var och se till att ingen i teamet kände sig illa till mods.

Bradley Cooper och Michael Ian Black – Wet Hot American Summer

Bradley Cooper och Michael Ian Blacks sexscen i Wet Hot American Summer börjar bra, men när de sedan kommer till skott ser det hela mycket märkligt ut. Det är liksom en halv meters mellanrum mellan de två skådisarna. Dessutom är det något med deras ansikten. De ser lite ut som emojis. Vilket ju i och för sig är trevligt, men kanske inte under en het sexscen.

Källa: Independent,

Foto: TT, Warner, Universal, Entertainment One Films, BBC Films, Home Box office, Eureka Pictures.

LÄS MER:

Annons