Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Hollywoodstjärnor som inte dricker alkohol – därför är de helt nyktra

14 jan, 2021 
AvStina Dahlgren
jennifer lopez och brad pitt
I Hollywood berättar fler och fler stjärnor om sitt beslut att inte dricka alkohol. Här är 10 kändisar som alla lever ett helt nyktert liv – av olika anledningar.
Annons
Så påverkar alkohol din kroppBrand logo
Så påverkar alkohol din kropp

Zendaya, Chrissy Teigen och Brad Pitt – det är bara några av alla de Hollywoodstjärnor som valt att sluta dricka alkohol. Trots att vi ibland ser dem på premiärer, galor och efterfester med ett glas bubbel i handen så visar det sig nu att flera av dem då valt det alkoholfria alternativet.

Kändisar i Hollywood som inte dricker alkohol

Här är 10 Hollywoodstjärnor som alla valt bort alkoholen och som också berättat varför de hellre lever ett nyktert liv.

Bradley Cooper

Bradley Cooper har först på senare år berättat att han i början av sin karriär var beroende av både tabletter och alkohol. Det var inte förrän han märkte att han var på väg att förlora både jobb samt nära och kära som han tog beslutet att bli nykter. Skådespelaren har inte druckit en droppe sedan han var 29 år gammal – i dag är han 46.

Annons

– Om jag hade fortsatt att dricka då så hade det förstört hela mitt liv, sa han i en intervju med GQ för några år sedan.

Brad Pitt

Någon som blev nykter tack vare Bradley Cooper är hans Hollywood-kollega Brad Pitt. I ett tacktal när han mottog ett pris för sin roll i Once Upon a Time in Hollywood berättade Brad Pitt om sin kollegas stöd i kampen mot alkoholism.

– Jag blev nykter tack vare den här killen, och sedan dess har varje dag blivit bättre, sa Brad Pitt och pekade på Bradley Cooper.

Annons

Tyra Banks

Enligt tidningen Forbes ska supermodellen ha sagt till sina fans att hon endast smakat alkohol en gång i hela sitt liv.

– Jag har aldrig tagit droger. Jag smakade alkohol en gång när jag var 12, men det är allt, ska hon ha sagt.

Daniel Radcliffe

Förra året firade Harry Potter-stjärnan tio år som nykter. Under sina vuxna år som skådespelare insåg han att folk tyckte det var roligt att se honom full ute på barer och klubbar.

Annons

– Jag var inte bara en full kille, det var ”åh kolla Harry Potter blir full i baren”, berättade Daniel Radcliffe i en radiointervju med BBC.

Under flera år drack han mycket och ofta och ville roa andra genom att bli så full som möjligt. När han fick veta att det fanns flera fall av alkoholism i hans släkt blev han dock rädd och slutade tvärt. I dag är han helt nykter.

Blake Lively

I en intervju med Allure berättade skådisen Blake Lively att hon aldrig testat droger och att hon inte dricker alkohol.

Annons

– Det är något jag verkligen bara inte har ett begär efter, förklarade hon.

Kim Kardashian

Trots att Kim Kardashian ibland syns med en drink i handen så säger hennes syster Khloé Kardashian att realitystjärnan alltid väljer alkoholfria alternativ.

– Kimberly dricker aldrig alkohol, gravid eller inte. Hon har bara aldrig gillat det, sa Khloé i en intervju med ELLE.

Jennifer Lopez

Nu vet vi hemligheten bakom Jennifer Lopez utseende – hon dricker inte alkohol. Enligt stjärnan själv i alla fall är det en anledning till att hennes hy har hållit sig så fin i alla år.

Annons

– Alkohol förstör din hy, har J-Lo sagt till InStyle.

Naomi Campbell

Supermodellen berättade i en intervju med tidningen Life & Style att hon slutat dricka alkohol.

– Att inte dricka gör mig mycket lyckligare, sa Naomi Campbell.

Zendaya

I USA får man dricka alkohol när man fyllt 21, men på Zendayas 21-årsdag deklarerade hon att inte hade några planer på att börja dricka.

Annons

”Den här branschen är alldeles för galen för att jag skulle vilja förlora kontrollen över mig själv och mina beslut, så jag vill inte introducera alkohol i mitt liv”, skrev stjärnan på sin egen sajt.

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen öppnade nyligen upp och berättade att hon tidigare druckit alldeles för mycket alkohol. Det var när hon insåg att hon faktiskt sårade folk i sin omgivning när hon blev full som hon slutade att dricka. Dessutom hade Chrissy länge kämpat med ångest och depression.

– Alkohol är liksom det som hjälper minst mot det, sa hon till Cosmopolitan.

Sedan 2013 har hon varit helt nykter, ett beslut som hon inte ångrar.

– Jag känner mig fantastisk! Min hy känns fantastisk, jag är bara så glad!

Foto: TT

LÄS MER:

Annons