Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Ilskan Jennifer Aniston efter budskapet i bilden

29 dec, 2020 
AvAino Oxblod
FotografMatt Baron/Shutterstock/TT.
Jennifer Aniston valde att pynta sin julgran med en prydnad där det stod ”vår första pandemi 2020”, något hon visade på Instagram Story.
Efter bilden riktades det skarp kritik mot skådespelaren för att hon inte skulle ta pandemin på allvar – samtidigt som många fans klev fram för att försvara henne också.
”Oskyldiga liv har gått förlorade på grund av den här pandemin... Gör bättre Jennifer Aniston”, tycker en person.
Annons
Det här är superstjärnan Jennifer AnistonBrand logo
Det här är superstjärnan Jennifer Aniston

Skådespelaren Jennifer Aniston pyntade sin julgran med ett okonventionellt pynt – i sin gran hängde stjärnan nämligen ett runt träpynt där det stod ”Vår första pandemi 2020” ingraverat.

Efter att ha visat pyntet på Instagram Story riktades det snabbt kritik mot Jennifer Aniston, som blev kallad tondöv. Många påpekade att pandemin har kostat över 330 000 liv bara i USA, och därför inte är något att pynta med.

”Bara för att man är kändis betyder det inte att man inte kan hållas ansvarig för sina handlingar. Jag är ledsen men det är så okänsligt att hänga pynt med 'pandemin 20202'. Oskyldiga liv har gått förlorade på grund av den här pandemin... Gör bättre Jennifer Aniston”, tycker en person på Twitter,

”Hurra för vår första pandemi 2020, där miljontals människor dog! Det firar vi med en julprydnad”, skriver en annan person ironiskt på Twitter.

Jennifer Aniston försvaras av fansen

Men många kom också till Jennifer Anistons försvar, och menar att Hollywood-stjärnan har varit en av de som pratat mest om att hålla sig säker under pandemin och uppmuntrat sina följare både att bära mask och stötta lokala företag. Hon har också skänkt pengar till välgörenheter för coronapandemins offer.

Annons

”Jen Aniston var en av få kändisar som använde sin plattform för att be folk att stötta små företag runt om i USA på julafton (medan andra var upptagna med bilder på sina dyra middagar) och hon får på riktigt hat över en prydnad? Va?”, skriver en person upprört.

”Alla hanterar saker olika. Det betyder inte att hon inte förstår tyngden av i år. Det betyder bara att hon hanterar det med humor. Det är ju inte ens en förlämpande formulering?”, skriver en annan.

Läs mer:

Annons