Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

Bianca Ingrosso visar upp en ny sida i dokumentären Imperiet Bianca

14 apr, 2023 
AvJosefin Westin
FotografDISCOVERY NETWORKS
Imperiet Bianca
Medieprofilen och entreprenören Bianca Ingrossos liv visas upp i exklusiv dokumentär och enligt henne själv visar hon upp en helt ny sida som tv-tittarna inte fått se förut.
Här är allt du vill veta om dokumentären Imperiet Bianca.
Annons
Bianca Ingrossos bolag gör en vinst med 202 miljoner kronorBrand logo
Bianca Ingrossos bolag gör en vinst med 202 miljoner kronor

Bianca Ingrosso är uppväxt i artistfamiljen Wahlgren men går nu sin egen väg. Hon är en framgångsrik influenser, tv-personlighet i Wahlgrens värld och programledare för den egna talkshowen Bianca. Men Ingrosso har också nått stora framgångar som entreprenör med det egna sminkmärket Caia.

Nu avslöjar Discovery Networks att de kommer sända en exklusiv dokumentärserie om framgångssagan Bianca IngrossoImperiet Bianca.

Det här är Imperiet Bianca

Bianca Ingrosso i Imperiet Bianca.
Bianca Ingrosso i nya dokumentärserien om hennes liv som entreprenör, Imperiet Bianca.

Warner Bros Discovery har under tre års tid följt Bianca Ingrosso men också hennes närmaste kollegor och vänner. På kort tid har hon skapat ett imperium från grunden och navet är Caia.

Annons

Bianca Ingrosso är van att dela med sig av sitt liv både genom hennes sociala medier men också i Wahlgrens värld. Enligt henne kommer tv-tittarna nu få se en helt annan sida av henne.

– Jag är född in och uppvuxen i en kreativ värld, där allt bygger på att få fram en viss känsla. Att förmedla en helhetskänsla är min drivkraft i allt jag gör. Jag ser fram emot att visa upp en sida av mig som ingen riktigt har sett förut - entreprenören och företagaren Bianca. Allt hårt arbete, att inte lämna något åt slumpen och att alltid följa sin magkänsla, säger Bianca Ingrosso till Discovery Networks.

Annons

Det visas i dokumentären om Bianca

Imperiet Bianca

Imperiet Bianca kommer ge en exklusiv inblick i Bianca Ingrossos väg fram till den framgångsrika entreprenör hon är i dag. Film-teamet har som sagt följt henne under tre år. I dokumentärserien ger hon intima intervjuer och inblick i hennes företagsliv med unika bilder. Enligt produktionsbolaget kommer tv-tittarna få ta del av Bianca Ingrossos innersta tankar, tvivel, framgång och bakslag, känslor, passion och drivkraft.

I dokumentärserien kommer hon även visa upp sin närmaste krets med familj, vänner och kollegor.

Imperiet Bianca sänds i fem delar med start den 11 maj på Kanal 5 och discovery+ samt på HBO Max och produceras av Scandinavian Content Group.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons