Inredaren, Elle Decoration-bloggaren och influencern Andrea Brodin, 43, och entreprenören Cederic Notz, 45, träffades för sju år sedan på de gemensamma vännerna prinsessan Madeleine och Chris O’Neills bröllop. I helgen var det parets egen tur att byta ringar.

Nu delar Andrea med sig av bilder från dagen och säger samtidigt:

– Det var en underbar bröllopsdag och vi är så lyckliga.

Gifte sig utomhus

Paret som bor på Lidingö med dottern Isabelle, 3, och Andreas två barn från ett tidigare äktenskap, Diana, 13, och Ivar, 11, gifte sig utomhus. In i det sista var det oklart om regnet skulle hålla sig borta – som tur var blev det så. Ceremonin inleddes klockan 18 med Beatles-låten All You Needs Love, skriver Svensk Dam som var på plats.

Ceremonin ägde rum på terrassen till Andreas föräldrars gula 1800-talsvilla, med en slående utsikt över Edsviken och Ulriksdals Slott. Under en båge draperad med vitt sidentyg sa de ”Ja” till varandra.

andrea brodin

Andrea Brodin och Cedric Notz har varit ett par sedan 2013 och är nu äkta makar!

Andrea själv har tidigare berättat i bloggen hur de planerat ett intimt bröllop med omkring 30 gäster. Närvarande på bröllopet och festen var en av Andreas närmsta vänner, kronprinsessan Victoria, en klasskompis från tiden på Enskilda gymnasiet. Kronprinsessan är även gudmor till Andreas äldsta dotter.

Brudklänning av svenska By Malina

andrea brodin

Andrea Brodin i sin vackra brudklänning Antonia gown av By Malina.

Bruden bar dagen till ära två olika klänningar från Malin Ek Andréns svenska märke By Malina.

– Malin är en kompis till mig så valet var självklart att det skulle bli en klänning från henne. Vi träffades i deras showroom innan sommaren för att se vad vi kunde hitta på, men så hängde Klänningen med stort K redan där på en galge! Den passade helt perfekt från start och jag provade knappt några andra, berättar Andrea.

Klänningen som heter Antonia gown beskrivs på designerns sajt som ”noggrant detaljerad med extraordinära pärlor som skapar ett vackert mönster. Ärmarna är prydda med pärländar, ryggen låg och figuren hissnande vacker. Denna klänning är verkligen något extra som får dig att gnista som om det inte finns morgondag.”

Andrea Brodin klänning

Valet av brudklänning var enkelt, berättar Andrea.

– Till dansen bytte jag på Emilia (de Porets) glada uppmaning om till en mer dansvänlig, glittrig klänning. På fötterna hade jag ett par fina sandaletter från Apair. Egentligen hade jag tänkt att ha ett par nude pumps från Valentino som jag fyndat på Still in Fashion men sandaletterna var perfekta i värmen, fortsätter hon.

Andrea brodin klänning

Andrea Brodin i sin kortare, mer dansvänliga klänning.

”Det var dags”

Bröllopet har planerats lite under radarn, mitt under den rådande coronapandemin. Det var först i mitten på juni som Andrea berättade för sina läsare att det skulle bli av.

”Men nu efter en lång corona-vår hemma med lite mer tid över än vanligt kanske och mycket tid till familjen, kände vi båda att det var dags. Så i slutet av augusti blir vårt lilla bröllop av och det ska bli så kul och härligt!”, skrev hon och förklarade att tankarna funnits där i flera år.

Nu återstår bara att säga ett stort grattis till det nygifta paret. Hurra!

andrea brodin

Foto: Lisa Höök

Text: Jessica Rådne

LÄS MER:

Vackra detaljerna som sätter guldkant på sommarbröllopet

Vett och etikett: 14 saker du aldrig ska göra som bröllopsgäst