Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Irina Shayk om föräldraskapet med Bradley Cooper efter uppbrottet

05 mar, 2021 
AvSaga Pettersson
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Irina Shayk och Bradley Cooper gick skilda vägar 2019, och två år innan det blev de föräldrar åt Lea. Nu berättar Irina om hur hon och Bradley tar hand om dottern idag, och varför hon ogillar uttrycket ”delad vårdnad”.
Annons
Kändisparen som har gjort slut 2020Brand logo
Kändisparen som har gjort slut 2020

I juni 2019 möttes vi av nyheten om att Bradley Cooper och Irina Shayk beslutat sig för att gå skilda vägar, efter fyra år ihop. De träffades 2015, och två år senare blev de föräldrar till dottern Lea de Seine Shayk Cooper.

Ryktena mellan Bradley Cooper och Lady Gaga

När filmen A star is born hade premiär 2018, i vilken Bradley spelar en av huvudrollerna tillsammans med Lady Gaga, ryktades det om en romans mellan dem. Inte minst på grund av den påtagliga kemin mellan Bradley och hans motspelare Lady Gaga. Men det ryktet var något som Lady Gaga dementerade när hon medverkade i Jimmy Kimmel Live!.

Tidigare samma år som Bradley och Irina bröt upp, i februari 2019, blev Lady Gaga singel. Och nog tog ryktena då fart igen, men som Lady Gaga tidigare dementerat: det finns inget annat än vänskap mellan henne och Bradley.

Därför gillar Irina inte uttrycket ”delad vårdnad”

I en ny intervju med amerikanska ELLE berättar Irina Shayk nu varför hon inte tycker att uttrycket ”delad vårdnad” stämmer in på hur hon och Bradley Cooper, som hon kallar för den mest fantastiska pappan, hanterar vårdnaden om dottern efter skilsmässan.

Annons

– Jag har aldrig förstått vad delad vårdnad innebär. När jag är med min dotter är jag 100 procent hennes mamma, och när Lea är med sin pappa, så är han 100 procent hennes pappa. Det är ett föräldraskap.

Irina Shayks ord om relationen med Bradley Cooper idag

Hur relationen i övrigt är mellan Irina Shayk och Bradley Cooper idag är hon fåordig om.

– Mitt senaste förhållande är något som tillhör mig, och det är privat. Det är en del av mitt innersta jag som jag inte vill ge bort, säger hon.

Och att det skrivits en hel del om deras relation är inget hon lägger någon vikt vid.

– Jag läser inte ens vad som skrivs. Ärligt talat, jag har fullt upp med att uppfostra ett barn. Om de skriver artiklar om mig, så gör de bara sitt jobb. Jag fokuserar bara på mitt eget liv och mina nära.

LÄS MER:

Annons