Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Irina Shayks ord om separationen från Bradley Cooper

28 jan, 2020 
AvStina Dahlgren
Irina Shayk och Bradley Cooper
Irina Shayk berättar för första gången om uppbrottet från Bradley Cooper. I en intervju med tidningen Vogue erkänner hon att livet som ensamstående mamma är tufft. – Jag vet inte vad jag ska göra, säger modellen.
Annons

I somras kom beskedet att skådespelaren Bradley Cooper och modellen Irina Shayk går skilda vägar. De träffades 2015 och två år senare föddes deras första gemensamma barn – dottern Lea De Seine.

Romansrykten mellan Bradley Cooper och Lady Gaga

Redan innan uppbrottet cirkulerade rykten om att Bradley Cooper hade en affär med Lady Gaga, hans motspelerska i filmen A star is born. Detta förnekade sångerskan dock när hon medverkade i Jimmy Kimmel live!

– Jag är en artist och jag antar att Bradley och jag gjorde ett bra jobb och lurade er, sa hon då.

Fansen menade dock att det fanns en uppenbar kemi mellan Lady Gaga och Bradley Cooper. Spekulationerna slutade inte direkt att snurra efter deras gemensamma och känslofyllda uppträdande med låten Shallow på Oscarsgalan förra året.

Irina Shayk berättar om uppbrottet

En stor anledning till att det tog slut mellan Bradley Cooper och Irina Shayk ska ha varit att romansryktena med Lady Gaga helt enkelt blev för mycket för modellen. I dag har det forna paret delad vårdnad om dottern och försöker anpassa sig till ett liv utan varandra.

Irina Shayk har jeans, vit t-shirt och svart kavaj och bär sin dotter på höften
Irina Shayk har numera hand om dottern varannan vecka.

I en intervju med brittiska Vogue berättar modellen nu för första gången om uppbrottet med Bradley Cooper.

Annons

– Jag tror att i alla förhållande så kommer både din bästa och din värsta sida fram, det är bara så människan fungerar. Två bra människor behöver inte bli ett bra par, säger hon och fortsätter:

– Jag tror att jag har haft väldigt mycket tur som fick uppleva det vi hade med varandra.

Livet som ensamstående mamma

Hon berättar att livet utan Bradley Cooper är något helt nytt. Livet som ensamstående mamma är inte alltid helt lätt, och vissa dagar är svårare än andra.

– Det är tufft att hitta en balans mellan att vara en ensamstående mamma och att vara en arbetande kvinna som levererar. Tro mig, det finns dagar när jag vaknar upp och bara ”åh herregud. Jag vet inte vad jag ska göra, jag går sönder”, berättar Irina Shayk.

En längre version av intervjun med Irina Shayk i brittiska Vogue kommer i tidningens mars-utgåva.

Foto: TT

Läs mer:

Annons