Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Isabella Löwengrip avslöjar sanningen om pengakrisen

12 feb, 2020 
AvMalin Ny
Isabella Löwengrip drabbades av en karriärmässig kris i höstas. Nu berättar hon om hur allt startade, och vad hon hade velat göra annorlunda.
Annons

Isabella Löwengrip har gått igenom en tung kris karriärmässigt den senaste tiden. Bland annat har hon varit tvungen att ställa in en planerad flytt till New York på grund av att pengarna i hennes företag började ta slut, och hon har fått avskeda anställda för att företaget inte skulle gå i konkurs. Dessutom förlorade hon en hel del kunder och samarbeten när det kom fram att hennes besöksstatistik var missvisande.

Så startade krisen för Isabella Löwengrip

I ett inlägg på sin blogg berättar hon nu om hur krisen tog sin början. Bland annat berättar hon att ett reportage i Expressen, där det avslöjades att Löwengrips besöksstatistik var missvisande, fick stora konsekvenser för henne och bidrog till att 80 procent av hennes kunder avbokade sina samarbeten.

”Jag fick betala alla löner ur egen ficka (tack och lov för en buffert) och kommer det inte in pengar sinar kassan snabbt. Jag sålde mitt hus och aktier för att få in pengar till löner”, skriver hon i ett inlägg på bloggen.

Annons

Hon konstaterar att hon i efterhand skulle ha satsat på att ha mer pengar innan hon startade bolag i USA och att hon skulle ha skippat att göra tusen saker samtidigt. Hon skriver också att hon från och med februari inte kommer att ha några anställda utöver de som finns i hennes skönhetsbolag.

”Resten av året ska faktiskt vara lite lugnare framöver och jag ska ta igen tiden med barnen och kunna hämta tiden”, avslutar hon inlägget.

Flyttar närmare exmaken Odd och barnen

Resten av året ser även ut att bli en nystart för Isabella Löwengrip. Nyligen skrev hon att hon kommer att flytta närmare exmaken Odd, som hon har barnen Sally och Gillis med. Från början hade hon tänkt att flytta in till de centrala delarna av Stockholm men valde bort det efter att ha bett sina läsare om råd.

”Jag valde faktiskt bort planen med att bo i stan (tack vare er) och istället köpte jag ett litet mindre hus i Hersby på Lidingö istället för Elfvik där jag bor nu. Det är underbart med naturen där ute men mörkret har också gjort mig rädd. Nya huset ligger lite tryggare till, jag blev direkt kär när jag klev innan för dörren”.

Foto: TT

Läs mer:

Annons