Trendar: NostalgiI rampljusetBUP-upproretLivsstilLivsberättelserMitt liv

Isabella Löwengrip flyttar ihop med pojkvännen Paul Sundvik

14 sep, 2020 
AvSaga Pettersson
FotografTT/INSTAGRAM
Isabella Löwengrip flyttar ihop med pojkvännen Paul Sundvik
Isabella Löwengrip och nya kärleken Paul Sundvik blir snart sambor. Nu berättar Isabella att Paul säljer sin bostad – för att flytta in hos henne!
Annons
OVÄNTADE KÄRLEKSPAR: 10 KÄNDISAR SOM FAKTISKT HAR VARIT TILLSAMMANSBrand logo
OVÄNTADE KÄRLEKSPAR: 10 KÄNDISAR SOM FAKTISKT HAR VARIT TILLSAMMANS

Det var i juni tidigare i år som Isabella Löwengrip avslöjade att hon funnit kärleken på nytt. Hon hade flera tuffa månader bakom sig när hon träffade Paul Sundvik, och föll direkt. Isabella träffade Paul första gången via vännen Pingis Hadenius, och hon beskrev deras möte som kärlek vid första ögonkastet.

”Han är så fin och jag är förälskad”, skrev Isabella i ett inlägg på sin blogg och förklarade att denna någon gjorde henne lycklig.

Och då dröjde det inte allt för lång tid innan hon avslöjade vem han var. Hon har tidigare varit ganska hemlig med sina relationer, annat är det nu. Paul syns ofta på Isabellas Instagram och på bloggen skriver hon en hel del om deras liv ihop.

Pojkvännen Paul Sundvik säljer bostaden

Nu har paret bestämt sig för att ta relationen till nästa nivå. Paul säljer sin bostad, han och Isabella ska flytta ihop och bli sambor.

Isabella hade egentligen planer på att resa till Berlin i veckan för jobb, något som tillsist inte blev av på grund av att en i gänget insjuknat i corona. Men Isabella hänger inte läpp för det, eftersom att det gav tid åt annat – den stora flytten.

Annons

”På ett sätt var det bra för då får Paul fler dagar till att fixa hemma hemma hos honom. Han håller nämligen på att sälja sin bostad för att bo hos mig på riktigt. Planen är att ha mitt hus i Sverige samt ett utlandsboende. Det ser jag fram emot”, skriver Isabella Löwengrip i ett inlägg.

Livet med barnen Sally och Gillis

Det blir alltså i Isabellas relativt nyköpta villa på Lidingö som den lilla familjen kommer att slå ro i. Isabella Löwengrip har två barn, Sally och Gillis, ihop med ex-maken Odd Spångberg. Ex-makarna har delad vårdnad om barnen, dottern och sonen bor hos Isabella varannan vecka.

Paul har å andra sidan inga barn sedan tidigare, och barn är något som paret diskuterat. Vi får helt enkelt se vad framtiden har att erbjuda!

LÄS MER:

Annons