Trendar: NostalgiI rampljusetBUP-upproretLivsstilLivsberättelserMitt liv

Isabella Löwengrips helomvändning inför tredje barnet

16 sep, 2020 
AvElin Jonsson
FotografTT
Isabella Löwengrip planerar ta det lugnare när hon får barn nummer tre.
Efter det att hennes företag kraschat och efter sitt långa hårda arbete har Isabella Löwengrip tagit ett steg tillbaka för att pusta ut. Och inför barn nummer tre som hon önskar skaffa med pojkvännen Paul Sundvik planerar hon för en helt ny livsstil.
Annons
Camilla Läckberg – om mammarollen och relationernaBrand logo
Camilla Läckberg – om mammarollen och relationerna

Under sommaren avslöjade Isabella Löwengrip att hon gått och blivit hals över öronen förälskad i konstnären Paul Sundvik. Och inte var det någon kort sommarromans inte, nu ska Paul Sundvik sälja sin bostad för att flytta ihop med sin Isabella Löwengrip.

Tanken är att Paul Sundvik tar sina pinaler till Isabellas nya villa på Lidingö i Stockholm där de nu ska leva som sambos.

Paul Sundvik satte kaffet i halsen

Isabella Löwengrip har två barn, Sally och Gillis, ihop med ex-maken Odd Spångberg. Och ex-makarna lever nu ett varannan vecka-liv med de små barnen. Numera bonuspappan Paul har inga egna barn sedan tidigare, men såklart har paret diskuterat om att skaffa sig en liten gemensam knodd.

– Jag skulle gärna ha en kull nummer två! Nu i somras, när Paul och jag hade varit tillsammans en månad eller två, tog jag upp den här frågan under en frukost. Den är ju så viktig, ett vägskäl. Jag tog mod till mig när han satt och drack en kopp kaffe och sa: ”Vill du ha barn?” Kaffet flög ju ut! Och sedan fick jag inget svar på den frågan, utan han började prata om annat! Jag kände bara ”åh vad jobbigt”, och behövde ett svar: ”Paul, nu får du faktiskt svara ja eller nej.” Och då sa han ja – och jag blev såklart jätteglad, säger hon ni i en intervju med Mama.

Annons

Hon känner att hon missade småbarnsåren

Eftersom bloggerskan fick barn relativt ung – 23 år gammal när hon fick äldsta sonen Gillis –känner hon att hon missat barnens småbarnsår.

– Skilsmässan har varit ett dåligt samvete gentemot barnen, liksom karriären. Jag har drivit bolag och jobbat hårt sedan tonåren. Tanken på hur mycket jag missade av småbarnstiden gör att jag mår dåligt...

Hon fortsätter:

– Räknar man timmarna var jag där rent fysiskt. Men jag jobbade alltid när de sov, ofta till långt efter midnatt. Jag inte var mentalt närvarande, säger hon.

Isabella Löwengrip ammade i styrelserum

När det var full rulle som mest för Isabella ställde hon sig gärna på scenen och höll sina föreläsningar med bebisen i en Babybjörn.

– Det går ju. Och man kan kliva in i styrelserum i Sverige idag och sitta där och amma. Men det var inte det bästa för barnen och jag fick inte den där tiden då man bara ska bonda. Dessutom har jag alltid haft hjälp av en barnflicka de senare åren.

Annons

Planerar en helomvändning inför barn nummer tre

Men nu har bloggaren tänkt om, och planerar göra en helomvändning om det kommer ännu ett barn till familjen.

– Om jag fick ett till barn idag skulle jag checka ut helt och bara vara mamma i vårt nya hus helt utan personal... Där vi har fredagsmys på riktigt utan att någon annan har ställt fram det åt oss. Det vore en dröm att addera en bebis i den ekvationen.

LÄS MER:

Annons