Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Isabella Löwengrips ord – efter uppbrottet från Erik Selin

15 jan, 2020 
AvFemina
I slutet av förra veckan gick Isabella Löwengrip ut med att hon och Erik Selin bestämt sig för att gå skilda vägar. I ett nytt inlägg berättar hon nu hur hon gör för att försöka hantera de tunga känslorna.
Annons

Att Isabella Löwengrip, 29, har haft några tunga månader bakom sig är igen hemlighet. I början av sommaren gick hon ut med beskedet att hon delvis skulle lämna Sverige för att satsa stort med karriären i New York.

Men så blev det inte. Det blev ingen flytt till eller lägenhet i New York. I stället har hon nyligen tvingats sälja sitt hus hemma i Sverige, och samtidigt göra sig av med all den personal som hon haft i hemmet, så som en personlig kock.

Och motgångarna har även följt med Isabella Löwengrip in i det nya året. I söndags gick hon ut med att hon och pojkvännen Erik Selin, 52, valt att att avsluta sin relation.

”Något som aldrig är lätt är att skriva är om relationer som tar slut. Hur berättar man om något så stort med så få ord som möjligt? Jag har fått lära känna en fantastisk människa med ett enormt hjärta och där uttrycket klok som en bok inte riktigt räcker till..”, skrev hon i ett ärligt inlägg på sin blogg under helgen. Hon fortsatte vidare:

Annons

”Vi har varit världen runt, pratat och pratat, tittat ut över mörka hav, trampat på stigar, gått i regn, i blåst, i stark sol och under tiden funnit en balans där vi har kunnat luta oss mot varandra oavsett vad. Vi lyckades skapa en oas som bara var vår. Den relationen har idag övergått till en vänskap som säkerligen varar livet ut”.

Även i ett inlägg på Instagram delade hon med sig av det tråkiga beskedet.

Tunga känslorna efter uppbrottet från Erik Selin

I ett nytt inlägg på bloggen berättar Isabella Löwengrip nu hur hon gör för att hantera de tunga känslorna.

”Ut i skogen med dig, var det någon som sa. Jag har aldrig någonsin spenderat så mycket tid utomhus som under denna fas. Jag går och går. Det löser ingenting men det ger en stund frid inombords”, skriver hon i inlägget.

Annons

Hon fortsätter:

”När det ges möjlighet börjar bearbetningen och försöka förstå det som har hänt, lägga pusslet. Det är oerhört massivt för känslor av skuld och skam är tunga att bära. Slutligen kommer man till en fas där man måste bestämma sig för att läka ihop igen och hitta en ny grund att stå på. Jag är någonstans där i mitten av de sista faserna”.

Bland kommentarerna till inlägget möts hon av stöttande kommentarer och flera följare som känner igen sig i Isabella.

”Du är inte ensam”, hälsar en och en annan skriver:

”Du är så modig som vågar blotta alla dina känslor med hela svenska folket. Att våga visa sig svag är imponerande”.

Text: Saga Petterson, Foto: TT

Läs mer: 

Annons