Trendar: NostalgiI rampljusetBUP-upproretLivsstilLivsberättelserMitt liv

Ivanka Trump är inte välkommen i New York igen

28 nov, 2020 
AvAino Oxblod
FotografEvan Vucci, TT.
Ivanka Trump och maken Jared Kuschner.
Ivanka Trump hade väntat sig ett varmt välkomnande tillbaka in i New Yorks societet efter sin tid i Vita huset med pappa Donald Trump.
Men hon verkar fått kalla handen – nu flyttar familjen nämligen till New Jersey i stället, skriver News.co.au.
”Hon är inställd på att återvända till New York när hennes tid i Vita huset är över”, skrevs det i The Atlantic förra året.
Annons
5 First Ladys vi minnsBrand logo
5 First Ladys vi minns

Ivanka Trump, 39, och maken Jared Kushner, var en självklar del av New Yorks societetsliv innan hennes pappa Donald Trump vann presidentvalen 2016. De två flyttade med till Washington DC och har hjälpt presidenten under hans fyra år i Vita huset.

Men nu när Donald Trumps tid som president går ner för räkning så har Ivanka Trump gjort nya framtidsplaner – nu ska hon och familjen flytta till ett lyxhem i New Jersey. Det är dock inte vad hon såg framför sig för ett år sedan.

”Hon är inställd på att återvända till New York när hennes tid i Vita huset är över. Inbjudningar till Metgalan, middagar med tjejkompisarna på italienska restauranger, välgörenhetsevenemang – hon sägs vara säker på att de alla väntar på henne”, skrev reporter Ellen Plott i The Atlantic förra året, efter att ha pratat med Trumps vänner.

Nu skriver News.co.au att Donald Trumps envisa klamrande vid presidentposten efter att ha förlorat valet – och för all del de beslut han tagit under sina fyra år som landets mäktigaste man – gjort det svårt för Ivanka Trump att komma tillbaka till sitt gamla liv utan motstånd.

Annons

– På ett underligt sätt kommer de ha svårare än Trump själv i New York. Han är hemsk, men oåtkomlig. De två är de olyckliga små medhjälparna som åkte med, säger varumärkesexperten Donny Deutsch till The Times.

Ivankas tidigare vänner: Hon är inte välkommen tillbaka

Jill Kargman är en prominent del av societeten på Upper East Side, och hon säger till The Times att hon hade sett fram emot att paret skulle återvända till Manhattan – bara för att inse att de inte var välkomna någonstans längre.

– Jag har sett framför mig att Ivanka ska komma i sitt tusendollars-hår och -smink och försöka komma in på operan, bara för att bli avvisad, säger Kargman.

En annan av parets tidigare vänner säger till Vanity Fair att det bara är de makthungriga som kommer välkomna tillbaka Ivanka Trump och Jared Kushner om de skulle återvända senare.

– De blir välkomnade av människor som vet att Trump-familjen är det närmaste de kommer komma makt. Men alla med självrespekt, en karriär, moral, respekt för demokrati eller som inte vill att deras vänner ska skämmas, de kommer hålla sig borta.

Läs mer:

Annons