Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Izabella Scorupco om skönhetsingreppen – detta har hon gjort

06 mar, 2022 
AvJessica Rådne
AvJessica Rådne
Fotograftt
izabella scorupco
Den tidigare Bondbruden Izabella Scorupco, 51, öppnar upp om sin syn på skönhetsingrepp. I en intervju med Damernas Värld berättar stjärnan vad hon själv genomgått.
Annons
Aktuella Izabella Scorupco om sin högkänslighet och hur det påverkat hennes karriär.Brand logo
Aktuella Izabella Scorupco om sin högkänslighet och hur det påverkat hennes karriär.

Izabella Scorupco föddes i Polen och kom som 8-åring till Stockholm med sin familj. När Izabella var 18 år debuterade hon som skådespelare i det romantiska dramat Ingen kan älska som vi. Därefter följde roller i tv-seriena V som i viking och Bert. Det internationella genombrottet kom 1995 då Izabella fick roll som ”bondbrud” i Goldeneye.

izabella scorupco
Izabella Scorupco ger sin syn på skönhetsingrepp – och berättar vad hon själv testat på.

Karriären har sedan rullat på i oförminskad styrka. Izabella har utöver skådespeleriet haft en rad stora modelljobb, för bland annat Oriflame och Smarteyes, samt släppt musik.

Annons

Idag är hon bosatt i Los Angeles med sina två barn och maken Karl Rosengren. I en intervju med Damernas Värld berättar Izabella om hur hon gått till väga för att bevara sitt berömda utseende.

Izabella Scorupco har testat botox

Det är på frågan om vilken skönhetsrutin Izabella har, som hon svarar att hon är ”besatt” av hudvård. Izabella berättar att hon hjälpt sin hud på traven lite gran genom åren.

– Jag tycker att min hy har åldrats ganska bra under omständigheterna och har inte gjort några ingrepp förutom botox vid några tillfällen. Vilket jag tycker är helt okej, men inget man kan hålla på med hela tiden om man är skådespelare, eftersom det påverkar mimiken, säger hon.

izabella scorupco karl rosengren
Izabella Scorupco med maken Karl Rosengren.

För Damernas Värld ger hon sina bästa skönhetstips som inkluderar åtta timmars sömn, matt puder i T-zonen och en favoritkräm alla kategorier:

Annons

– Nivea never gets old för mig. Det var det enda vi hade i Polen under kommunismen. Nivea In-shower body milk använder jag som handkräm och den är bäst! Även ekologiskt kokosfett att rengöra ansiktet med är riktigt bra, säger Izabella.

Chockas över unga kvinnors syn på skönhetsingrepp

Izabella har tidigare pratat om skönhet i en intervju med Femina, och då förklarat att ”det är vackert att äga sina rynkor”.

– I dag är jag ganska chockad över hur många unga tjejer som gör det här, säger hon till Femina och syftar på skönhetsingrepp.

– Det är trist när det blir ett onaturligt utseende. Jag tycker det är vackert att äga sina rynkor och beundrar kvinnor som Helen Mirren och Meryl Streep. Man tänker inte på deras ålder utan på deras skicklighet att förmedla känslor. Det kan du inte göra om du inte kan röra pannan.

Foto: TT

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons