Jenna Dewan

Sedan dansaren Jenna Dewan, 39, skilde sig från ex-maken Channing Tatum för två år sedan har hon träffat kärleken på nytt i Steve Kazee, 44. Nu har paret fått tillökning i form av sonen Callum Michael Rebel Kazee som föddes på fredagen.

Att paret är i den berömda babybubblan råder det inget tvivel om då Jenna postade denna rörande söta bild på Instagram:

”Och så exploderade våra hjärtan in i evigheten och vidare, bara sådär”, skriver Jenna under bilden följt av två hjärtan och en regnbågsemoji. ”Välkommen till världen din lilla ängel!”, fortsätter hon.

Pappa Steve har också postat en bild och skriver: ”På en gång sprängdes vårt universum vidöppet och ingenting skulle någonsin bli detsamma. Välkommen till världen stjärnbarn.”

Visar upp sin kärlek

Jenna Dewan träffade skådespelaren Steve Kazee 2018. Han har en karriär på Broadway och har vunnit det prestigefyllda Tony Award för sina insatser på scenen. Sedan Jenna och Steve blev ett par har de mer än gärna visat upp sin kärlek i sociala medier.

”Du flög in i mitt hjärta som en raket, lös upp det bortom vad jag hade kunnat vänta mig eller föreställa mig, och var dag är jag hänförd av kärleken, omtanken och omvårdnaden du visar mig, Evie och alla runt dig. Jag har sagt till dig tusentals gånger och jag kommer säga till dig igen. Tack för att du hittade mig jag är den lyckligaste tjejen i världen”, skrev Jenna i en post till sina 6 miljoner följare på Instagram, två veckor innan bebisen kom till världen.

Lille Callum är Steve Kazees första barn. Jenna Dewan har sedan tidigare 6-åriga dottern Everly med ex-maken.

Källa: People

Foto: TT

LÄS MER:

24 barnnamn som är inspirerade av Disney-karaktärer

Katy Perry om hur hon höll graviditeten hemlig

Kändisar som hyllar sina barn med vackra tatueringar