jennie hammar på event.
0:57

Efter reklamen: 8 Svenska kändisars namn på sina barn att inspireras av

(0:57)

I höstas avslöjade medieprofilen Jennie Hammar på sina sociala medier att hon och maken Zev Schmitz väntade barn.

”Många anledningar att längta till våren! Den här magen är ännu en. Hela familjen längtar efter dig!”, berättade Jennie Hammar.

Jennie Hammar avslöjar dotterns namn

Och nu har den lyckliga dagen då äntligen kommit – bebben är här, vilket hon delar med sig av på Instagram.

”Äntligen är hon här! Vår fina, fantastiska Maj. Välkommen till familjen”, skriver hon nu om det lilla familjetillskottet, och under inlägget väller det in grattis-kommentarer och hyllningar från både vänner, kändisar och vänliga följare.

Jennie Hammar har gift sig – första orden om kärlekslyckan

Dottern blir Jennie Hammars tredje barn

Jennie Hammar har sedan tidigare två barn tillsammans med ex-maken och tv-mannen Filip Hammar, och lilla dottern Maj blir nu Jennie Hammar och maken Zev Schmitz första gemensamma barn. Jennie och Filip Hammar valde att gå skilda vägar 2016, efter åtta år tillsammans.

Ett år efter bröllopet var det dags för förlossningen

Dottern Majs ankomst kom ungefär precis ett år efter det att Jennie Hammar och Zev Schmitz gått och gift sig. Det blev ett litet bröllop, som Jennie beskrivit som romantiskt, fantastiskt och magiskt. Planen var först att under hösten ha ett stort bröllop, men som mycket annat under 2020 fick de tänka om på grund av pandemin.

– Men det stod klart ganska tidigt under året att det inte skulle hända. Men vi ville ändå ha en mindre ceremoni för oss, så vi bokade ett hus i Point Reyes, tog med oss våra vänner Sigge och Malin Eklund och deras barn. Det var fint. Det är otroligt vackert där uppe! Naturen, havet, alla små restauranger utmed kusten. Och väldigt spännande för alla att komma ut efter att ha suttit hemma i lockdown i två månader!, sa Jennie till mama.

Så använder du brun utan sol-produkter för att slippa ränder

Mer läsning

Femina