För lite mer än en vecka sedan skaffade Jennifer Aniston Instagram. Hollywoodstjärnan har medvetet hållit sig borta från Instagram – men nu var det alltså dags även för henne att ansluta till sociala medier-plattformen.

Och som den superstjärna hon är gjorde Jennifer Aniston storstilad entré. Som första inlägg publicerade hon en bild på sig själv och hela gänget från succéserien Vänner, följt av texten:

”Och nu är vi vänner på Instagram också. Hej Instagram”

Jennifer Aniston fick Instagram att krascha

Kombinationen Jennifer Aniston+Instagram+Vänner fick bokstavligen talat Instagram att krascha. På mindre än ett dygn fick inlägget över åtta miljoner gilla-markeringar och har i skrivande stund dubblerat antalet till fler än 14 (!) miljoner. Lägg på två miljoner så har du antalet människor som valt att följa Aniston på Instagram.

Men.. Det var en som valde att inte följa Jen – nämligen hennes exman Justin Theroux. Jennifer och Justin, som var gifta i tre år innan de skiljde sig 2018, har alltså haft en sms-konversation om huruvida Theroux följer Aniston på Instagram eller inte.

Aniston konfronterade Theroux med ett sms

Justin Theroux fick ett irriterat sms från sin exfru där hon krävde en förklaring varför han inte valt att följa henne på Instagram (som att inte 16 miljoner följare vore nog…).

I en intervju med ET Online förklarade han: ”Hon smsade mig och sa: ”Du har inte börjat följa mig” och jag sa: ”Det är klart jag följer dig” var på Jennifer svarade: ”Nej, det gör du inte alls”.”

Förvirringen som uppstod visade sig vara ett resultat av den omtalade Instagram-kraschen. ”Jag insåg att jag var en de människor som påverkades av ett tekniskt fel. Jag hade följt, kommenterat men sen kraschade hon bokstavligt talat Instagram. Människor hade problem att bli godkända som följare”, ska Justin Theroux ha sagt i samma intervju.

Konflikten är nu ett minne blott och stridsyxan är nedgrävd. Justin är självklart nu en av Jennifers trogna följare som like:ar, kommenterar och ivrigt väntar på nästa uppdatering från vår allas Jennifer Aniston.

Foto: TT


Läs mer:

Därför fick Jennifer Aniston Instagram att krascha

Jennifer Aniston: Tanken på att skaffa barn skrämmer mig

Jennifer Anistons första ord om skilsmässan

Utvald läsning

Femina