– Mitt hjärta är krossat för vi hade så storslagna planer, men jag är samtidigt så här ”Vet du vad? Gud hade en större plan”, så vi får bara vänta och se, sa Jennifer Lopez till Today Show när det stod klart att hennes och Alex Rodriguez sommarbröllop i Italien skulle ställas in.

Nu har stjärnan tagit sikte på ett projekt som kan skötas även under en karantän – lanseringen av ett skönhetsmärke.

Har hintat i veckor

JLo Beauty heter märket som Lopez i flera veckor hintat om på sin Instagram. ”Vill ni veta vad jag har jobbat med? Ska jag berätta?”, sa hon i ett klipp som hon postade i början på månaden.

I kommentarsfältet bönade och bad fansen om att få veta. ”Snälla berätta”, skrev artisten Maluma och koreografen Parris Goebel, som jobbar med Justin Bieber, lämnade fyra emoji-apor i sin kommentar. Men, JLo lät dem alla undra.

Kändisvänner ger tummen upp

Det är först nu, två veckor efter den första teasern, som hon släpper nyheten om ett smink- och skönhetsmärke. I en post med två porträttbilder och en bild när hon sitter skönt tillbakalutad och blickar ut över en solnedgång, skriver Lopez:

”Sunset glow… #JLoBeauty coming soon”.

Inlägget har fått tummen upp av kändisvänner som Jennifer Aniston och Kris Jenner. I kommentarsfältet gör fansen hjärtan och utropar ”Äntligen!”.

Kompletterar parfymkollektionen

Det är inte första gången som Jennifer Lopez ger sig in i skönhetsindustrin. Hon har sedan nästan 20 år tillbaka parfymkollektionen Glow by JLo. År 2018 sa hon såhär till Refinery29:

– Jag kommer att släppa hudvårdsprodukter. Jag har jobbat på det under en lång tid, för jag vill inte släppa vad som helst.

Lopez är heller långt från ensam om att som artist skapa produkter till sina fans skönhetsrutiner. Rihanna, Lady Gaga, Kesha och Selena Gomez spelar i samma liga.

Exakt vad för produkter som JLo Beauty kommer att sälja återstår att se. I bilderna hon postat för att tillkännage nyheten bär hon bronzer, kopparfärgad ögonskugga och nude läppglans. Kanske är det en hint?

Källa: Cosmopolitan

Foto: TT

Text: Jessica Rådne

LÄS MER:

J-Lo:s bild har fått mammor världen över att hylla sina kroppar

Shakira och Jennifer Lopez hyllas för Super Bowl-showen

Jennifer Lopez klär sig som Elsa i Frost på Met-galan