Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

Jennifer Lopez fina film på 14-åriga tvillingarna Max och Emme

27 feb, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Jennifer Lopez.
Att tiden går fort när barnen växer upp känner många föräldrar till. Jennifer Lopez är inget undantag, och hon delar nu med sig av känslorna kring att hennes tvillingar som gått och blivit hela 14 år!
Annons
5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
5 snackisar från veckan som gått

Popikonen Jennifer Lopez är mamma till två barn: tvillingarna Max och Emme som hon fick under förhållandet med Marc Anthony.

De har precis fyllt år, vilket den stolta mamma glatt uppmärksammar på Instagram genom en fint ihopklippt film om deras uppväxt.

”Så det är det är som är 14! Mina älsklingar, mitt solsken, mina kärlekar. Ha den äran på födelsedagen mina två kokosnötter”, skriver popstjärnan och fortsätter:

”Ni har lärt mig livets sanna mening och ni har förändrat mig för all framtid på det mest fantastiska av sätt. Jag är så tacksam för er båda! Jag hoppas att jag kan vara hälften så mycket av en välsignelse till er som ni varit till mitt liv”.

J.Los hopp om framtiden

Födelsedagarna inträffade för en knapp vecka sedan, på ett unikt datum.

”I dag är det är speciell dag. Det är 2/22/22. Det sägs att den här dagen är ett sällsynt once in a lifetime-ögonblick för mänskligheten. I dag bryts dörren upp till en mer uppfyllande, hållbar och inriktad framtid. En dag att röra oss framåt och sluta leva i det förflutna. En pånyttfödelse”, skriver Jennifer Lopez och avslutar:

Annons

”Det är inget som överraskar mig, för på den här dagen för 14 år sedan kommer alltid symbolisera den första dagen i resten av mitt liv. Max och Lulu, jag kommer alltid att älska er”.

”Hjärtekrossad över att jag inte kan frysa tiden

Förra året, när de blev tonåringar, skrev mamman ett lika känslosvallande inlägg, som då handlade om att hon tyckte att de börjat bli lite väl stora.

”Det har varit den mest magiska resan fylld av äventyr och glädje sedan dess... Jag känner så många känslor den här morgon... är så känslosam i dag... så stolt och lycklig och hjärtekrossad över att jag inte kan frysa tiden”, skriver hon i det inlägget innan hon riktar några fina rader till sina barn:

”Till mina omtänksamma, känsliga och speciella själar som jag vet kommer att förändra och ordna om världen på era egna unika sätt. Er mamma älskar er bortom evigheten, och för alltid och alltid”.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons