Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Jennifer Lopez och Ben Affleck har förlovat sig igen

09 apr, 2022 
AvJessica Rådne
AvJessica Rådne
FotografOnTheJLo, TT
ben affleck och jennifer lopez
Jennifer Lopez och Ben Affleck har förlovat sig på nytt, 20 år sedan sist. I en video delar Lopez med sig av nyheten och visar upp sin ring.
Annons
Jennifer Lopez och ben Afflecks kärlekssaga – år för årBrand logo
Jennifer Lopez och ben Afflecks kärlekssaga – år för år

Det har gått 20 år sedan Hollywoods då hetaste par Jennifer Lopez, 52, och Ben Affleck, 49, förlovade sig första gången. År 2002 gick Ben ned på knä med en rosa diamantring på 6,1 karat som uppges ha kostat över 20 miljoner kronor.

Förlovningen höll i två år innan det hårt pressade paret gick skilda vägar. I intervjuer har båda därefter medgett att deras relation tagit skada av att vara under ständig lupp i media.

– Vi råkade vara ett par i den tid då skvallerpressen föddes och det kändes som att ’Åh herre gud’, vilken press… Jag tror att i en annan tid med en annan tajming, vem vet hur det skulle kunna ha gått för oss, för det var definitivt äkta kärlek, har Jennifer sagt i efterhand.

Annons
ben affleck och jennifer lopez
Ben Affleck och Jennifer Lopez har hittat tillbaka till varandra efter två decennier.

I fjol bekräftade paret till fansens stora förtjusning att de hittat tillbaka till varandra. Nu har de tagit ett stort kliv i att återställa sin relation till vad den en gång var – nämligen genom att förlova sig på nytt.

Visar upp nya smaragdringen

jennifer lopez
Jennifer Lopez i videon där hon tillkännager nya förlovningen.

Det är Jennifer Lopez själv som delger nyheten i sina sociala medier. I ett kort videoklipp på Instagram berättar stjärnan att hon har något väldigt personligt som hon vill dela med sig av. Lopez hänvisar därefter till en hemsida där fansen kan betala för att få exklusivt innehåll.

Annons
nya förlovningsringen
Förlovningsringen på Jennifer Lopez finger.

Internationella medier som har tagit sig förbi betalväggen rapporterar att det är en förlovning som stjärnan berättar om. Jennifer visar i en video upp sin hand där en silverring med en stor grön smaragd pryder ringfingret.

– Jag är perfekt, hörs Jennifer säga i en voice-over till klippet.

Bröt förlovningen med Alex Rodriguez

Både Jennifer Lopez och Ben Affleck har varit gifta och förlovade förut. Lopez har tre brustna äktenskap i bagaget, med dansaren Ojani Noa (1997-1998), skådespelaren Chris Judd (2001-2203) och artisten Marc Anthony (2004-2014).

För ett år sedan bröt Jennifer Lopez den två år långa förlovningen med baseballstjärnan Alex Rodriguez, 46. Ex-paret hade ett bröllop planerat när corona slog till och kom sedan att omvärdera sin relation under pandemins lopp.

Ben Affleck har tidigare varit gift med Jennifer Garner (2005-2018) och förlovad med Jennifer Lopez (2002-2004).

När bröllopet mellan Bennifer är planerat att äga rum är ännu inte känt.

Foto: OnTheJLo, TT

Källa: People

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons