Jennifer Lopez och Ben Affleck har gift sig
1:05

Efter reklamen: Jennifer Lopez och Ben Affleck har gift sig

(1:05)

Slå på ljud

Artisten och skådespelaren Jennifer Lopez har nyligen uppmärksammats för sin romans med Ben Affleck. Paret var tillsammans i början på 2000-talet och bröt då deras förlovning, för att sedan hitta tillbaka till varandra i år – 20 år efter uppbrottet!

I dag är de lyckligt gifta och det fullkomligt strålar om dem båda två, när de syns tillsammans på såväl paparazzibilder som på röda mattan.

Men enligt stjärnan själv är det inte bara den där nyförälskade känslan som gör så att hon strålar. I ett nytt inlägg på Instagram berättar hon om hudvårdsrutinen – men alla ser samma sak och det handlar inte om hudvård – utan stjärnans hår och hur det ser ut, utan hårförlängning!

Stevie Nicks stora sorg – efter Fleetwood mac-sångarens död

Få våra snabba, enkla och supergoda recept direkt i din inkorg - klicka här!

Jennifer Lopez riktiga hår – nya bilden visar korta frisyren

Den i dag 52-åriga hollywoodstjärnan har agerat hårinspiration för många genom åren. Kanske främst är det hennes ikoniska hollywoodsvall, strama knutar och den lediga gardinluggen.

För första gången på väldigt länge visar hon upp håret utan hårförlängning, så kallade extensions, i en ny post på Instagram.

Varit nyfiken på hur stjärnans riktiga hår ser ut? Då behöver du inte undra länge. Hon visar nämligen upp en mjuk bobfrisyr till axlarna, med stylade strandlockar och solblekta slingor. Riktigt snyggt!

Och i kommentarsfältet stämmer hyllningskören upp till sång. Fansen älskar nämligen stjärnans naturliga hår. Här är några av kommentarerna:

”Älskar hennes naturliga hår”, skriver ett fan.

”Så snyggt i kort”, instämmer en andra.

”År av peruker och extensions påverkar hårbotten... Ingenting slår det naturliga”, påpekar en tredje.

”Vackra naturliga du”, konstaterar en fjärde.

Vi kan inte annat än hålla med. En snygg bob känns riktigt fräscht. Det är faktiskt en av årets stora hårtrender, så J.Lo är ju (föga förvånande) helt rätt i tiden och supertrendig!

Mest läst