Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Jennifer Lopez visar upp tvillingarna Max och Emme

26 feb, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez barn Max och Emme har precis blivit tonåringar.
Och det är en mäkta stolt mamma som visar upp tvillingarna på Instagram.
Annons
Åtta saker du inte visste om Jennifer LopezBrand logo
Åtta saker du inte visste om Jennifer Lopez

Superstjärnan Jennifer Lopez är mamma till två barn, tvillingarna Max och Emme. De kom till världen under hennes förhållande med Marc Anthony.

På hennes Instagram dyker barnen ofta upp, inte sällan tillsammans med sina bonussyskon Natacha och Elle Rodriquez. De är döttrar till J-Los fästman Alex Rodriguez och hans tidigare fru Cynthia Scurtis.

– Våra barn har blivit bästa vänner, har ”A-Rod” tidigare sagt till People, och tillagt.

– Vi har inte kunnat be om något bättre än att de fyra kommer så bra överens som de gör.

Nya videon på barnen

Tidigare i veckan fyllde Jennifer Lopez tvillingarn tretton år, och då lade den stolta mamman upp ett litet klipp på Instagram från morgonfirandet.

”Mina vackra barn har blivit tonåringar i dag! OMG! Jag kan inte förstå att det har gått 13 år sedan jag barn runt dem båda hem i mina armar mitt i en snöstorm. Ut från den snöstormen kom två perfekta små kokosnötter som ordnade om mitt liv och lärde mig vad kärleken egentligen betyder”, skriver hon.

Annons

Fina orden till tvillingarna

I klippet ligger barnen uppkrupna i sängen med en varsin bricka med frukost framför sig. De öppnar sina födelsedagskort medan mamman sjunger glatt och Max hund Tyson. Jennifer Lopez fortsätter bildtexten:

”Det har varit den mest magiska resan fylld av äventyr och glädje sedan dess... Jag känner så många känslor den här morgon... är så känslosam i dag... så stolt och lycklig och hjärtekrossad över att jag inte kan frysa tiden”, skriver hon och riktar några fina rader till sina söner:

”Till mina omtänksamma, känsliga och speciella själar som jag vet kommer att förändra och ordna om världen på era egna unika sätt. Er mamma älskar er bortom evigheten, och för alltid och alltid”.

Läs mer:

Annons