jenny-alversjö-nya-lägenhet-
TV: 6 saker du kanske inte visste om Jenny Alversjö
1:40

Efter reklamen: TV: 6 saker du kanske inte visste om Jenny Alversjö

(1:40)

Slå på ljud

Under hösten berättade TV4-profilen Jenny Alversjö, 48, att hon och kärleken Anders Bernunger, 44, efter två år som särbor beslutat sig för att slå sina påsar ihop. Så tillsammans köpte de en gemensam lägenhet i Stockholms innerstad.

– Jag är så lycklig. Vi har köpt ett hem. Det känns jättekul. Vi är så himla lyckliga, sa hon i podcasten 45 minuter AV som hon har tillsammans med mästerkocken Erik Videgård.

Jenny Alversjö och pojkvännen flyttar ihop – efter två år isär

I samband med avslöjandet om att hon skulle bli med sambo, gjorde hon klart att den nyinköpta lägenheten var i behov av ett ansiktslyft.

– Vi måste renovera, totalrenovera, sa hon varpå Erik Videgård frågade om de nu även står i akt att förlova sig med varandra.

– Haha, nej en sak i taget herr Videgård, svarade hon upp samtidigt som hon förklarade att de båda var ”jättepirriga och lyckliga” över bostadsköpet.

Fram tills nu har Jenny Alversjö och pojkvännen Anders Bernunger alltså levt som särbor, där Jenny och hennes två barn Olivia, 21, och Leo, 18, från relationen med ex-maken Patrik Larsson bott på ett håll och Anders på ett annat.

Jenny Alversjös ovanliga bild med 21-åriga dottern Olivia

Jenny Alversjö visar upp köket efter renoveringen

Nu då ett par månader efter lägenheten införskaffades visar Jenny Alversjö upp resultatet av den stora totalrenoveringen på sina sociala medier.

Wow!

”Före och efter. Efter slit, svett och kånkande är vi klara. Är så väldigt glad för det. Och tacksam.Vi har ett hem. Äntligen!”, hurrar hon på Instagram samtidigt som hon visar upp ett par bilder.

Foto: TT/Instagram

Se också: Så gick det sen för deltagarna i Gift vid första ögonkastet 2021
1:08

Efter reklamen: Se också: Så gick det sen för deltagarna i Gift vid första ögonkastet 2021

(1:08)

Slå på ljud
Mest läst