jenny-alversjö-barn-dotter-olivia-femina
6 saker du kanske inte visste om Jenny Alversjö
1:40

Efter reklamen: 6 saker du kanske inte visste om Jenny Alversjö

(1:40)

Slå på ljud

2017 gick Jenny Alversjö, 47, och Patrik Larsson, 51, gick skilda vägar efter elva år som gifta. Nyhetsmorgon-profilen har i intervjuer berättat om hur de två ex-makarna numera lever varannan vecka-liv med sina två barn Olivia, 21, och Leo Alversjö, 18.

– Vi är absolut vänner även om det förstås alltid är en massa känslor inblandade, har hon tidigare berättat till Hänt.

På Instagram har Jenny sedan dess varit öppen med att varannan vecka är kämpigt. I ett inlägg från i höstas skrev Jenny ”Hatar att vara ifrån barnen”, intill en bild på dem alla tre tillsammans. Men vid sig vid sin sida under de tuffa veckorna utan barnen har hon pojkvännen Anders Bernunger som hon mötte 2019.

Jenny Alversjö och pojkvännen flyttar ihop – efter två år isär

Jenny Alversjös barn är inte ovana framför kameran

När barnen var yngre hängde de ofta med mamma Jenny på galaevents och inte sällan fick de beträda den röda mattan för att fotograferas. Mor och barn fångades på bild när de till exempel spanade in premiären av Trollkarlen från Oz på Maximteatern 2013 och Star Wars: The Force Awakens på Filmstaden Scandinavia 2015. Men på senare år har barnen stannat hemma, eller i alla fall valt att hålla sig utanför bild när mamma blivit bjuden på kändisevents.

tv4-jenny alversjö och barnen

Jenny Alversjö och dottern Oliva och sonen Leo 2015.

jenny alversjö, dotter olivia sonen leo

Jenny Alvesjö och barnen på vimmel 2013.

Jenny Alversjö: ”Min kloka dotter”


Eftersom det nu var ett par år sedan barnen fastnade på bild tillsammans med mamma Alversjö var det nu många som hajade till när TV4-profilen delade en bild på sin dotra. Detta i samma veva som Oliva gått och fyllt 21, och därmed numera har åldern inne för att gå på krogen i Amerika.

”Hon är mitt allt. Min kloka, coola fantastiska dotter. Älskar dig mer än livet – 21 år. Är tacksam varje sekund”, hurrar mamma Alversjö på sina sociala medier på hennes bemärkelsedag. Och kommentarsfältet fylls snabbt upp med glädjerop och gratulationer till Olivia som nu är 20-plus.

Jenny Alversjös ord om svåra barndomen: Jag minns skammen

Mest läst