Trendar: NostalgiI rampljusetBUP-upproretLivsstilLivsberättelserMitt liv

Jenny Strömstedt om misslyckade skönhetsingreppet

16 sep, 2022 
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Jenny Strömstedt om misslyckade skönhetsingreppet
Jenny Strömstedt har testat sig på ett skönhetsingrepp, med ett resultat som inte blev som hon önskat.
Annons
Jenny Strömstedts stilresa genom årenBrand logo
Jenny Strömstedts stilresa genom åren

Den folkkära programledaren Jenny Strömstedt har likt många andra testat att göra ett skönhetsingrepp. 2008, då många hakade på trenden att lägga fillers i läpparna, gjorde även Jenny Strömstedt det. Men, hon insåg snabbt att det inte var någonting för henne.

”Det mest smärtsamma jag gjort i hela mitt liv”

– Det var det mest smärtsamma jag gjort i hela mitt liv. Och så visade jag min nya läpp för en väninna och hon skrattade så mycket att hon föll ihop på golvet då hon såg mig, sa Jenny till Daisy Beauty då.

Ingrepp med fillers ger inte ett permanent resultat, utan de absorberas inom 6-12 månader av kroppen. Även om just det ingreppet inte är något som Jenny Strömstedt vill göra om är hon inte helt emot att hjälpa naturen på traven i framtiden.

Annons

– Jag har fått pigmentförändringar i ansiktet och funderar på att göra något åt dem. Men som sagt så har yta bara med konsumtion att göra, sa hon i samma intervju.

niklas jenny strömstedt
Niklas och Jenny Strömstedt.

Niklas Strömstedt om tänkta skönhetsingreppet

Även maken Niklas Strömstedt berättar nu i Fördomspodden att han var nära på att göra ett skönhetsingrepp, men att han senare ångrade sig.

– Jag var inne på det där faktiskt en gång och satt till och med faktiskt framför en mycket mycket trevlig doktor och gick igenom det där, berättar han i podcasten och. fortsätter:

– Om jag gör det här ingreppet så kommer det ju bara börja hänga någon annanstans och då måste jag ju bara fortsätta och göra det där och göra det där hela tiden, så jag kom fram till att vi hoppar det här.

6 saker du kanske inte visste om Jenny StrömstedtBrand logo
6 saker du kanske inte visste om Jenny Strömstedt

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons