Jessica Wahlgren har hittat kärleken, och det med besked.

Efter att ha gått ut med sin nya relation med Magnus Norman så sent som i förra sommaren, så har paret nu både flyttat ihop och förlovat sig.

Det var tidigt på söndagen som Jessica Wahlgren lade ut en bild på Instagram där hon skrev att hon var väldigt lycklig – och några timmar senare kom förklaringen till profilens känslor.

På Instagram story visar hon upp en bild på sig själv och fästmannen, där hon också håller upp ringen, och hyllar sin kärlek.

Bianca Ingrosso checkar ut från Instagram efter hatstorm

”Som några av er gissade så friade Magnus i lördags och jag sa JAAA såklart. Fan vad kär jag är i den här mannen. Han ser mig, lyfter mig, skrattar åt mina dåliga skämt och är så ödmjuk att jag själv framstår som skrytig. Så snäll, omtänksam, rolig, vass, social, full av energi, brusar aldrig upp, lugnar mig när jag gör det, löser alla mina problem utan att jag ens behöver be om hjälp, få mig att känna mig som den mest fantastiska och vackra människan på jorden. Jag kan inte fatta att vi ska gifta oss!!!”, skriver hon på Instagram story.

Jessica Wahlgren flyttade ihop med kärleken tidigare i år

Det lyckliga kärleksbeskedet kommer bara några månader efter att paret berättade att de skulle flytta ihop med varandra, i ett nytt hus de köpt ihop.

”Det här är en bild från vår första date... tre timmar in ungefär en magisk sommarkväll på en brygga i Stockholms skärgård och jag tror att jag nånstans i mitt hjärta visste redan då att detta var en 'match made in heaven' Idag, bara 8 månader senare, får vi nycklarna till vårt nya hus och jag är så lycklig att just jag får dela resten av mitt liv med dig”, skrev Jessica Wahlgren på Instagram då.

Bianca Ingrosso: Därför tog det slut mellan mig och Phillipe Cohen