Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Jessica Wahlgren om bröllopet med Magnus Norman

19 jun, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografInstagram, TT
I sommar gifter sig Jessica Wahlgren och Magnus Norman!
Jessica Wahlgren och Magnus Norman träffades strax efter att de genomgått varsina separationer – och det klickade mer eller mindre direkt.
Nu berättar makeupartisten mer om bröllopsplanerna!
Annons
5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
5 snackisar från veckan som gått

I august förra året kom det fram att Jessica Wahlgren och tennisstjärnan Magnus Norman börjat träffa varandra. I mars i år berättade hon att de förlovat sig.

”Fan vad jag är kär i den här mannen. Han ser mig, lyfter mig, skrattar åt mina dåliga skämt, så ödmjuk att jag själv framstår som skrytig (fast jag sällan är det… tror jag). Så snäll, omtänksam, rolig, vass, social, full av energi, brusar aldrig upp, lugnar mig när jag gör det, löser alla mina problem utan att jag ens behöver be om hjälp, får mig att känna mig som den mest fantastiska människan på jorden och vackraste också. Jag kan inte fatta att vi ska gifta oss!”, skrev hon på Instagram då.

Så började Jessica och Magnus kärleksresa

Nu berättar makeupartisten hur det hela började – och när.

Annons

”I dag för exakt ett år sedan bjöd Magnus ut mig på middag. Vi hade pratat lite på GTG (där han jobbar och jag började spela padel typ varje dag, inte pga honom ska understrykas men vi sprang på varandra då och då och bytte några ord typ) och det fanns en energi runt oss två som nästan gick att ta på. Vi var båda väldigt nyseparerade när jag märkte att han nog va lite flirtig även om det var väldigt subtilt”, skriver hon i ett inlägg.

Subtilt var dock inte kemin det blivande paret emellan, och Jessica Wahlgren skriver att båda två märkte det direkt, och flera runt omkring dem.

Hon delar också en fin bild.

”Denna bilden är tagen från den första dejten (för exakt ett år sen) och jag tänker nu vem drar upp kameran och vill ta en selfie på första dejten jo jag tydligen. Delvis för att det va en sjukt bra solnedgång och ett kvällsljus som man inte fååår missa haha men kanske något omedvetet i mig också visste att det skulle bli vi”, skriver hon.

Då gifter sig Jessica Wahlgren och Magnus Norman

Det senaste året har mycket hänt i deras liv, och av allt att döma fortsätter kärleken att spira mellan dem.

”Ett år har gått och jag blir bara mer och mer kär för varje dag. ”Oj vad fort det går” tänker säkert många och ja det har det ju gjort, på ett år har vi sålt våra gamla hem, köpt hus ihop, flyttat ihop, skapat ett hem och liv ihop, Magnus friade. Vi ska gifta oss nästa sommar”, skriver Jessica Wahlgren.

Annons