Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Jessica Wahlgrens steg med nya kärleken Magnus Norman

22 jan, 2021 
Jessica Wahlgren och Magnus Norman.
Jessica Wahlgren har hittat kärleken på nytt – och nu tar de ett stort steg tillsammans.
I augusti bekräftade hon att tidigare tennisproffset Magnus Norman var hennes nya kärlek, och nu har paret köpt hus tillsammans.
”Den tryggaste famnen man kan tänka sig att vila i. Jag är så tacksam att du kom in i mitt liv”, skrev hon på Instagram när paret firade sex månader.
Annons
Fem svenska kändispar vi minnsBrand logo
Fem svenska kändispar vi minns

Det var i augusti som Jessica Wahlgren, 46, gick ut med att hon hittat kärleken på nytt igen, åtta år efter skilsmässan från exet Linus Wahlgren, 44, som hon har två barn med.

Nu var det tidigare tennisproffset Magnus Norman som fångat hennes hjärta. Paret sågs ute tillsammans på en kändisfest i augusti, och kort därefter bekräftade Jessica att de två var ett par.

Paret verkar då ha dejtat sedan början av sommaren – för under parets lyxiga resa till Maldiverna kring jul skrev hon ett hyllande inlägg till kärleken för att de firade sex månader tillsammans.

”Idag för ett halvår sen kom den här mannen oväntat in i mitt liv. Jag var ”heartbroken” och hade bestämt mig för att aldrig öppna upp mitt hjärta och liv för någon man igen. Han var också nyseparerarad, men det fanns en kemi mellan oss som var svår att blunda för... Så trots dålig tajming bjöd han ut mig på en dejt och vi visste båda två att detta var för bra för att inte ge en chans... det är jag sååå glad för idag”, skriver Jessica Wahlgren i det fina inlägget.

Annons

Jessica Wahlgren blir sambo med nya kärleken

Hon konstaterar att Magnus är både en fin pappa till sina egna barn, och en bra förebild för hennes barn från äktenskapet med Linus.

”Den tryggaste famnen man kan tänka sig att vila i. Jag är så tacksam att du kom in i mitt liv och att jag och barnen ska få dela framtiden med dig och dina fina barn”, skriver hon.

Hon konstaterade också där i december att paret skulle bli sambos, något som nu har skett. Jessica Wahlgren har sålt sin lägenhet i Täby, och paret har nu i stället köpt ett hus tillsammans, också i Täby utanför Stockholm.

Ja vi har hittat ett hus här i Täby, bekräftar hon för Hänt.

Läs mer:

Annons