Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Jessica Wahlgren ryter ifrån efter åsikterna om nya efternamnet

26 aug, 2022 
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Jessica Wahlgren ryter ifrån efter åsikterna om nya efternamnet
Jessica Wahlgren Norman valde att behålla sitt efternamn Wahlgren när hon i somras gifte sig med Magnus Norman.
Nu kommenterar hon beslutet.
Annons
Jessica Wahlgren och Magnus Norman - parets kärlekshistoriaBrand logo
Jessica Wahlgren och Magnus Norman - parets kärlekshistoria

I somras gifte sig make up-artisten Jessica Wahlgren med sin Magnus Norman. I mitten av juni i år ringde bröllopsklockorna, och nu mera bär Jessica även sin makes efternamn – och heter Jessica Wahlgren Norman.

”Det har gått drygt 1 år sen frieriet och imorgon är det exakt 2 år sen vi gick på vår första dejt. Det känns pirrigt stressigt men framför allt helt fantastiskt att få dela resten av våra liv tillsammans. Längtar efter att kalla dig min man”, skrev Jessica i ett inlägg på Instagram i samband med bröllopet.

Annons
Jessica Wahlgren och Magnus Norman gifte sig i juni i år.
Jessica och Magnus gifte sig i juni i år.

”Somliga var upprörda för att jag behöll Wahlgren”

Efternamnet Wahlgren tog Jessica när hon gifte sig med Linus Wahlgren 2007, som hon sedan skilde sig från fem år senare. Sedan dess har hon behållt det, och även nu, när hon och Magnus Norman knutit hymens band. I en ny intervju med Expressen svarar hon på frågan om det är folk som stör sig på att hon fortfarande heter Wahlgren i efternamn.

– Ja, det är väl det här ”sluta rida på Wahlgren-namnet”. Det blev en jättestor fråga vad jag skulle heta i efternamn, där somliga var upprörda för att jag behöll Wahlgren och tyckte att jag var kändiskåt. Men där har jag jättebra självförtroende: Jag heter Wahlgren om jag vill, och det ska andra skita i! säger Jessica till Expressen.

Annons
Linus och Jessica Wahlgren blev man och hustru 2007, och skilde sig fem år senare.
Linus och Jessica Wahlgren blev man och hustru 2007, och skilde sig fem år senare.

Vill ha samma efternamn som barnen

Tillsammans med Linus Wahlgren har Jessica barnen Linn och Colin, och en stor anledning till att hon fortfarande heter Wahlgren i efternamn efter skilsmässan är på grund av att hennes barn heter samma sak.

– Den största anledningen är att barnen heter det, och det skulle kännas märkligt att byta till något som inte mina barn heter. Sen tog jag Norman nu också. Jag och Magnus kommer aldrig att skaffa barn, men det markerar ändå att vi skapar en ny familj och två faser i mitt liv, säger Jessica vidare till Expressen.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons