Jessica Wahlgren.
1:26

Efter reklamen: Jessica Wahlgren – 6 fakta om kändisen

(1:26)

Det var 2020 som Jessica Wahlgren berättade att hon hade hittat kärleken på nytt, i det tidigare tennisproffset Magnus Norman. Sedan dess har relationen gått snabbt fram – i dag är paret både förlovade och bor tillsammans i ett hus de köpt ihop.

”Han ser mig, lyfter mig, skrattar åt mina dåliga skämt, så ödmjuk att jag själv framstår som skrytig”, skrev hon på Instagram efter att de två förlovat sig.

Jessica Wahlgren verkar vara riktigt kär i fästmannen, och lyckligare än på länge. När han nyligen fyllde 45 år så passade hon därför på att fira och hylla honom riktigt ordentligt, genom flera överraskningar.

På Instagram berättar Jessica Wahlgren hur hon överraskade sin blivande make, och visar ett videoklipp med olika bilder på de två tillsammans.

”Jag överraskade honom både i går och lördags... Jag älskar överraskningar och jag älskar allt med honom”, skriver hon på Instagram.

Överraskas av Charlotte Perrelli

Efter att paret förlovade sig i mars så har de nu börjat planera sitt bröllop, och letat efter kyrkor.

”Tänk att få vara så här lycklig!! Nyper mig i armen varje dag”, skriver Jessica Wahlgren.

Makeupartisten visar också upp ett födelsedagsfirande med kända vänner på Instagram story, där Charlotte Perrelli är med och överraskar Magnus Norman med en tårta med grädde och jordgubbar.

– Överraskningsfest för min älskling, säger Jessica Wahlgren på Instagram.

Jessica Wahlgren förlovad med kärleken Magnus – berättar nu