Hans Fahlen med Kristin Kaspersen, Malin Berghagen med Tommy Nilsson.
6 kändisuppbrott vi minns
2:02

Efter reklamen: 6 kändisuppbrott vi minns

(2:02)

Slå på ljud

Hans Fahlén och Kristin Kaspersen

Hans Fahlén och Kristin Kaspersen lärde känna varandra redan på 90-talet, men det var 2001 som de till slut gick från vänskap till kärlek. På nyårsafton 2001 kysstes de för första gången offentligt, och året därpå stöttade Hans flickvännen öppet när hon var programledare i Melodifestivalen. Paret gifte sig 2003 och fick sonen Leon 2004. Kristin Kaspersen och Hans Fahlén skilde sig 2009.

Hans Fahlén och Kristin Kaspersen.

Hans Fahlén och Kristin Kaspersen.

Karin Törnblom/TT

Magdalena Graaf berättar om Filip Larssons svek innan uppbrottet

Charlotte Nilsson och Nicola Perrelli

Charlotte Perrelli, då Nilsson, träffade Nicola Perrelli – bror till Emilio Ingrosso – redan 1996, och de två blev ett par. 2003 både förlovade och gifte de sig. 2004 och 2006 föddes parets söner Angelo och Alessio.

2008 skilde sig Charlotte och Nicola efter att det kommit fram att Nicola var otrogen. Charlotte är i dag gift med Anders Jensen, som hon också har två söner med.

Charlotte Perrelli och Nicola Perrelli.

Nicola Perrelli och Charlotte Perrelli med deras nyfödda son 2004.

Karin Trnblom/TT

Linus Wahlgren och Jessica Johansson

Linus Wahlgren blir tillsammans med sminkösen Jessica Johansson 2001. 2005 får de dottern Linn, och två år senare gifter de sig och Jessica tar Wahlgren som efternamn. 2010 får de sonen Colin, och 2012 går Linus och Jessica skilda vägar efter elva år tillsammans. De har i dag en fin vänskapsrelation, och Jessica är bästa vän med Linus syster Pernilla Wahlgren.

Jessica och Linus Wahlgren.
Karin Törnblom/TT

Pernilla Wahlgrens svåra tid med exet: ”Jag skämdes”

Lena Endre och Richard Hobert

Efter att ha levt med skådespelaren 1986 till 1999 och fått två barn med honom, så blir Lena Endre blixtkär i regissören Richard Hobert efter uppbrottet – och redan 2000 gifter de två sig. Paret är tillsammans i 12 år och gör flera filmer tillsammans, innan de skiljer sig 2012. I dag är Lena Endre gift med konstnären Martin Wickström.

Lena Endre och Richard Hobert.

Lena Endre och Richard Hobert på Guldbaggegalan.

Jonas Ekströmer

Malin Berghagen och Tommy Nilsson

Malin Berghagen och Tommy Nilsson var länge ett av landets stadigaste kärlekspar. De blev ihop redan 1993 och höll ihop ända fram till 2007. Under tiden fick de också två barn tillsammans.

Malin Berghagen och Tommy Nilsson.

Malin Berghagen och Tommy Nilsson höll ihop i 14 år.

Roger Tillberg/TT

Uma Thurmans dotter har vuxit upp – går i föräldrarnas fotspår

Per Holknekt och Viktoria Tolstoy

Odd Molly-grundaren Per Holknekt och jazzsångaren Viktoria Tolstoy träffades i samband med första säsongen av Big brother 2000 – Per Holknekt var med i programmet, och Viktoria Tolstoy var en av medlemmarna i expertpanelen. När Holknekt lämnade huset slog det gnistor, och 2001 gifte sig paret. De höll ihop till 2008, innan de gick skilda vägar.

Viktoria Tolstoy och Per Holknekt på bröllopsdagen 2001.

Pernilla Wahlman

David Hellenius och Renée Nyberg

Programledarna David Hellenius och Renée Nyberg träffades 2002 när de gjorde programmet Slussen 22.00, men höll sin relation hemlig ett tag. 2006 fick de en son tillsammans, och på nyårsafton 2009 gifte de sig – och sedan dess har de hållit ihop.

”Idag fyller hon år! Världens snyggaste, snällaste och klokaste fru. Med dig är livet alltid som en fest. Grattis min absolut finaste och bästa vän. Du och jag!”, hyllade David Hellenius nyligen sin kärlek på Instagram, när hon fyllde år.

David Hellenius och Renée Nyberg.

Renée Nyberg och David Hellenius 2002.

Micael Engström/TT

Carolina Gynning om dottern Adeles önskan att få byta namn

Mest läst