Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Jill Johnsons hemliga lyxliv med maken

09 aug, 2022 
AvMichaela Mastad
Fotograftt,instagram
Jill Johnson har landat en succékarriär och har många järn i elden. Men när mångsysslaren inte arbetar så njuter hon av lyxiga resor runtom i världen – tillsammans med sin fästman Mattias Elg.
Annons
VIDEO: 5 saker om Jill Johnson som du kanske inte vissteBrand logo
VIDEO: 5 saker om Jill Johnson som du kanske inte visste

Den folkkära artisten Jill Johnson fick sitt stora genombrott i Melodifestivalen 1998 med låten Kärleken är. Men sedan dess har hon satsat på annat än bara musiken.

Artisten är en mångsysslare av dess rang med allt från eget vin till det egna tv-programmet Jills veranda i SVT. I dag driver countrydrottningen tre framgångsrika bolag och det många kanske inte vet är att Jill Johnson äger flera fastigheter. Hemma i Sverige så äger Jill en lägenhet och en industrifastighet i Borås samt ett hus i skånska hemorten Ängelholm. Men lyxen slutar inte där, sångerskan äger även en fastighet i Grekland på soliga ön Kreta med sin exmake Håkan Werner.

Lyxiga resorna med maken

Den glamorösa livvstilen får vi även se i vardagen och det är med hennes kärlek Mattias Elg som hon reser världen runt. Förra sommaren tog kärleksparet en spontanare ned till Kroatien – och resan osade lyx. Hon delade med sig av bilder på det lyxiga huset med swimmingpool de hyrt under sin vistelse. På Instagram uppdaterade Jill Johnson sina följare och skrev:

Annons

”Vaccinpass, en liten resegitarr och en resvan man, det är allt man behöver för att 23.00 i torsdags bestämma sej för en kortare solsemester med avresa dagen efter!”.

”Mannen i mitt liv”

Lyxresorna fortsätter och i mars var det dags att möta våren i New York. På Jills Instagram såg det ut som turturduvorna flög i business class och för att toppa det så hade kärleksparet serverats ett varsitt glas champagne.

”Det ska arbetas i New York”, skrev Jill Johnson till inlägget.

Innan sommaren var makarna ute på äventyr igen och på Instagram bjöd de på härliga bilder från en kärleksresa till Italiens Amalfikust. Vi fick även ta del av en magnifik utsikt från deras terrass över havet, och en immig Moët champagne som var redo att korkas upp i skymningen.

”Italien med mannen i mitt liv”, skrev Jill Johnson.

Källa: Expressen

SE OCKSÅ: Stjärnorna med riktigt långa karriärer – så såg de ut som ungaBrand logo
SE OCKSÅ: Stjärnorna med riktigt långa karriärer – så såg de ut som unga
Annons