Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

John Travolta och dottern Ella hyllar döda mamman

11 maj, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Nyligen firades amerikanska morsdag, och då passade John Travolta och dotter Ella på att hylla framlidna Kelly Preston.
Annons
5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
5 snackisar från veckan som gått

För två år sedan gick skådespelaren Kelly Preston bort i bröstcancer. Hon lämnade maken John Travolta, dottern Ella och sonen Benjamin bakom sig. Paret fick också en till son, Jett, som tragiskt nog också gick bort bara 17 år gammal.

”Min familj och jag kommer för alltid att vara tacksamma över läkarna och sjuksköterskorna på MD Anderson Cancer Center, alla sjukhus som har hjälpt till och Kellys många vänner och nära som har funnits vid hennes sida. Kellys kärlek och liv kommer alltid att finnas kvar. Jag kommer att ägna lite tid åt att finnas där för mina barn som har förlorat sin mamma, så förlåt mig om ni inte hör något från oss på ett tag”, skrev John Travolta på Instagram efter hustruns bortgång.

Annons

Ella Travolta om sin mammas död

Parets dotter Ella, som var 20 år vid tillfället, kommenterade också dödsfallet.

”Tack för din kärlek. Tack för din hjälp och för att du gjorde världen till en bättre plats. Du har gjort mitt liv så vackert och jag vet att du alltid kommer att göra det. Jag älskar dig så mycket mamma”, skrev hon på sina sociala medier.

Fina hyllningarna till Kelly Preston

I helgen firade USA morsdag, och då skickade John Travolta ut fyra och en halv minuter lång hyllningsvideo till sin älskade på Instagram. Till tonerna av Barbra Streisands låt The face rullar en massa bilder från deras tid ihop. Och i bildspelet finns så klart foton på när de välkomnade sina barn till världen.

”Vi älskar och saknar dig, Kelly. Grattis på morsdag”, skriver John Travolta.

Dottern Ella har också delat med sig av en hyllning till sin mamma.

”Jag har lärt mig mycket av alla starka och mäktiga kvinnor i mitt liv, jag vill tacka er alla för att ni har varit så bra förebilder. Jag saknar och älskar dig, mamma”, skriver hon på sociala medier och delar med sig av en bild på sig själv som liten tillsammans med sin mor.

Foto: TT

Annons