Pappan om Dannielynns likhetet med sin mamma Anna Nicole Smith
11 saker du vill veta om Anna Nicole Smiths dotter Dannielynn Birkhead
1:14

Efter reklamen: 11 saker du vill veta om Anna Nicole Smiths dotter Dannielynn Birkhead

(1:14)

Slå på ljud

I september 2006 föddes Anna Nicole Smith och Larry Birkhead dotter Dannielynn, som idag är 15 år fyllda. Dannielynn var endast sex månader gammal när hennes mamma Anna Nicole Smith gick bort i en överdos, 39 år gammal.

Att Larry var fadern till barnet framkom först efter Anna Nicole Smiths död och en utdragen rättstvist. På dotterns födelseattest stod det att Anna Nicole Smiths partner Howard K. Stern var pappan till dottern, men Larry och en rad andra av Anna Nicoles älskare hävdade faderskap. Efter en DNA-analys visade det sig att Larry, som hade haft en av- och på-relation med Anna Nicole, var pappan.

Anna Nicole Smith 1995.

Anna Nicole Smith 1995.

Idag har pappa och dotter ett stark band till varandra, och på ett gemensamt Instagram-konto får vi måna uppdateringar från pappa och dotterns liv ihop.

Pappa och dotter på festligheter

Det var på det gemensamma Instagram-kontot som vi i dagarna kunde se att Larry och Dannielynn hade en heldag ihop, ekipaget befann sig på Kentucky derby tillsammans. Duon har delat med sig av bilder från dagen, och där ser vi Larry och Dannielynn sida vid sida – och vi kan se att duon gjort sig riktigt stiliga dagen till ära.

Men inte bara det, pappa Larry har även gjort en annan spaning i bilderna föreställande honom själv och dottern. I bildspelet på Instagram har han också slängt in en bild på Anna Nicole Smith, och skriver:

Ny dokumentär om Anna Nicole Smith visar sanningen

”Såg den här bilden på Anna och tyckte att Dannielynn såg ut som hennes tvilling”.

Homagen till Janet Jackson

Även dagen innan hängde pappa och dotter ihop på festligheter, när de närvarade på Barnstable Brown Derby Eve Gala, där syftet är att samla in pengar till diabetesforskning vid universitetet i Kentucky. Precis som varje år var det under galan även denna gång en hel del kända ansikten på plats.

Pappa och dotter-duon brukar även de närvara under galan varje år. Det var nämligen där som Larry träffade Anna Nicole Smith för första gången.

Kvällen till ära gjorde Dannielynn en homage till Janet Jackson, och hade på sig exakt samma outfit som stjärnan hade under samma gala två decennium innan. Janet Jacksons gala-outfit från 2003 har Dannielynn lyckats ro hem via en auktion.

”Ironiskt nog så är det sagt att Janet kommer att närvara ikväll”, skrev Larry när han först visade upp dottern i hennes Janet-outfit – och ja, senare lyckades Dannielynn både få träffa och ta en bild ihop med Janet!

Mest läst