Jon bon Jovi och sonen Jake Bongiovi tillsammans med Millie Bobby Brown
VIDEO: Kändispapporna och deras söner – när de är lika gamla
1:04

Efter reklamen: VIDEO: Kändispapporna och deras söner – när de är lika gamla

(1:04)

Slå på ljud

Artisten och skådespelaren Jon Bon Jovi slog igenom som frontfigur i rockbandet Bon Jovi, 1983. Sedan dess har han åkt på världsturnéer med superhiten Living on a Prayer och medverkat i filmer som Moonlight and Valentino och New Years Eve. Han har dessutom medverkat i ett avsnitt av Sex and the City där han spelar Seth som Carrie träffar i väntrummet hos sin terapeut.

Jon Bon Jovi har idag fyra barn tillsammans med sin fru (och high school sweetheart) Dorothea Hurley. Nyligen fick familjen ytterligare ett tillskott efter att sonen Jake börjat dejta skådespelaren Millie Bobby Brown.

David och Victoria Beckhams hyllning till dottern Harper på födelsedagen

Millie Bobby Brown och Jake Bongiovi

I juli 2021 började det cirkulera rykten att Stranger Things-stjärnan Millie Bobby Brown hittat kärleken i Jon Bon Jovis son Jake, efter att de skymtats hålla hand på gatorna i New York och dykt upp på varandras sociala medier. Några månader senare blev de officiella på Instagram och i maj 2022 gjorde paret sin första röda mattan debut på BAFTA. Idag har paret varit tillsammans i ett år och visar ofta upp kärleken för varandra på sociala medier.

Jon Bon Jovi om Millie

Enligt källor till Hollywood Life ska Millie Bobby Brown också träffat hela pojkvännens familj – inklusive pappa Jon, som älskar familjens nya medlem.

– Jake Bongiovis berömda pappa, Jon, är väldigt stöttande i hans relation med Millie, och även hans mamma Dorothea, berättar källan.

– Millie har träffat hela Jakes familj och alla älskar henne. De kunde inte vara gladare över att han träffat en så vacker, omtänksam och kärleksfull kvinna.

Nya bilderna på Shiloh Jolie Pitt – mamma och dotter på konsert

SE OCKSÅ: Kändisbarnen som är bästa vänner – tack vare sina föräldrar
1:08

Efter reklamen: SE OCKSÅ: Kändisbarnen som är bästa vänner – tack vare sina föräldrar

(1:08)

Slå på ljud

Och trots att det relativt nyblivna paret fortfarande är i ung ålder, är det inget som säger att relationen inte skulle kunna vara för evigt.

– Många tror att Jake och Millie bara upplever någon typ av tonårsförälskelse och att det inte kommer hålla i längden, men Jakes föräldrar vet definitivt att det kan hålla för evigt eftersom de själva träffades i Jakes och Millies ålder på 80-talet, säger källan till Hollywood Life.

Källa: Life & Style

Mest läst