Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Jon Henrik Fjällgren om nya sjukdomsbeskedet: ”Svårt att acceptera”

14 jul, 2022 
AvLinda Strömbäck
FotografTT
Jon Henrik Fjällgren
I ett inlägg på Instagram berättar Jon Henrik Fjällgren om det tunga sjukdomsbeskedet: ”Man säger att allting har ett slut. Men när man inte vill att de ska vara så då hur gör man då?”
Annons
VIDEO: 7 saker du kanske inte visste om Jon Henrik FjällgrenBrand logo
VIDEO: 7 saker du kanske inte visste om Jon Henrik Fjällgren

Den jojkande renskötaren från Härjedalen, Jon Henrik Fjällgren, tog svenska folket med storm när han vann Talang 2014. Sedan dess har han deltagit i Melodifestivalen med låtarna Jag är fri (Manne leam frijje) och En värld full av strider (Eatneme gusnie jeenh dåaroeh) – och framgångarna har blivit ett faktum. Men på senaste tiden har det också varit många motgångar för artisten.

Jon Henrik Fjällgrens familj

2020 blev Jon Henrik pappa för första gången tillsammans med partnern Maret Nystad, men kort därefter gick paret skilda vägar och dottern Ella flyttade med sin mamma till Norge.

Annons

”Pappa har de tufft nu och varje gång jag känner jag håller på falla ihop så ser jag bilder på dig och de ger mig hopp. Jag finner inte ord på allt jag bär inombords å jag tror ingen kommer att förstå de. Känns som att vi är så långt ifrån varandra men endå inte. Det har gått en tid sedan jag fick hålla om dig nu”, har Jon Henrik skrivit om saknaden av dottern på Instagram.

Nyligen berättade även John Henrik de sorgliga nyheterna att en familjemedlem blivit sjuk.

Jon Henriks nya sjukdomsbesked

Jon Henrik kom med det tunga beskedet på Instagram. Han berättar att hans älskade hund blivit svårt sjuk – och inte heller har mycket tid kvar.

”Man säger att allting har ett slut. Men när man inte vill att de ska vara så då hur gör man då. Jag brukade heal a dig efter vi varit i skogen, du brukar hålla mig varm när vi åker skoter, du var min enda vän när jag kände mig ensam och tom”, skriver Jon Henrik i ett inlägg på Instagram.

Annons

Att se dig sjuk och svag gör mig så ont men denna gång ranne kan jag inte heal a dig längre utan bara hjälpa dig att få en sista vila. Du har 7 dagar kvar ungefär och jag har så svårt att acceptera och svårt att se ett liv utan dig hos mig. Men så är livet”.

Jon Henrik Fjällgren
Jon Henrik Fjällgren
SE OCKSÅ: 7 viktiga saker att tänka på om du står nära någon i sorgBrand logo
SE OCKSÅ: 7 viktiga saker att tänka på om du står nära någon i sorg
Annons

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons