Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Jon Henrik Fjällgrens starka känslor för ex-flickvännen Maret

18 jun, 2021 
AvElin Jonsson
Fotograftt
Därför kan han inte gå vidare.
Nu förklarar Jon Henrik Fjällgren att han har känslor kvar för ex-sambon Maret Nystad, och att han därför inte kan hitta kärleken igen.
Annons
7 saker du kanske inte visste om Jon Henrik FjällgrenBrand logo
7 saker du kanske inte visste om Jon Henrik Fjällgren

Under hösten 2020 blev Jon Henrik Fjällgren och Maret Nystad föräldrar till en liten dotter som fick namnet Ella Sáve. I samma veva avslöjade även Jon Henrik att han och Maret Nystad bara veckor innan dotterns födsel beslutat sig för att gå skilda vägar.

”Detta kanske kommer som en chock för många av er. Men jag måste berätta för att finna ett lugn och att det kommer från rätt håll. Det har nämligen varit väldigt tuffa månader och svårt att riktigt veta vad jag skall skriva och säga då Maret och jag valde att separera redan månaden innan vår dotter kom till världen”, skrev Jon Henrik på sina sociala medier då.

Jon Henrik saknar sin dotter Ella Sáve

Maret Nystad bor numera med dottern Ella Sáve i Norge, och Jon Henrik bor kvar i Sverige. Under pandemin har det därför varit svårt för Jon Henrik att besöka Ella Sáve. Något som gör att han saknar sin dotter mycket, och ofta. Jon Henrik slår dock fast att han har en fin relation med sin dotter, och att de hörs ofta via telefon.

Annons

Jon Henrik om känslorna som finns kvar för Maret

I en ny intervju med nöjessajten Hänt.se avslöjar Jon Henrik att det inte bara är dottern han saknar, utan att det även finns känslor kvar för ex-flickvännen Maret. Och att han därför inte riktigt levt ut som singel ännu.

– Jag hade väldigt starka känslor för Maret och de kommer vara kvar ett tag till, säger han i intervjun.

Därför vill inte Jon Henrik prata om uppbrottet med Maret

Jon Henrik fortsätter berätta om känslorna inför Maret Nystad, och att han har haft svårt att gå vidare. Men han vill helst inte prata om uppbrottet med sin före detta sambo.

– Nej jag vill inte gå in på det, det är lite för privat och jag vill visa henne respekt. Det blev bara så, vi bestämde oss för det. Och det viktigaste för oss idag är att ha en bra kommunikation.

Annons