Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

Jon Henrik Fjällgrens kärlekssorg efter uppbrottet från Maret Nystad

13 apr, 2021 
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Jon Henrik Fjällgrens kärlekssorg efter uppbrottet från Maret Nystad
Jon Henrik Fjällgren och Maret Nystad gick skilda vägar en månad innan dotterns födsel förra året. Nu berättar Jon Henrik om saknaden av kärlek i sitt liv.
Annons
7 saker du kanske inte visste om Jon Henrik FjällgrenBrand logo
7 saker du kanske inte visste om Jon Henrik Fjällgren

Jon Henrik Fjällgren och Maret Nystad blev föräldrar till dottern Ella Sáve i oktober förra året. Men bara veckor efter dotterns födsel berättade Jon Henrik att han och Maret beslutat sig för att gå skilda vägar – redan en månad innan dottern kom till världen.

”Detta kanske kommer som en chock för många av er. Men jag måste berätta för att finna ett lugn och att det kommer från rätt håll. Det har nämligen varit väldigt tuffa månader och svårt att riktigt veta vad jag skall skriva och säga då Maret och jag valde att separera redan månaden innan vår dotter kom till världen”, skrev Jon Henrik Fjällgren i ett inlägg på Instagram.

Jon Henrik Fjällgren om kärlekskraschen med Maret Nystad

I samma inlägg förklarade han att de kämpat för sin kärlek ett tag, och att de till slut inte lyckats lappa ihop relationen.

Annons

”Det har dock varit tufft emellan oss under en längre tid men vi har försökt att få ihop det hela utan att lyckas. Skulle kunna skriva hur mycket som helst om alla känslor som finns för den uppkomna situationen men väljer att hålla det kort för stunden”.

Jon Henriks saknad efter dottern Ella Sáve

Just nu bor dottern med Maret Nystad i Norge, och Jon Henrik Fjällgren bor i Sverige. På Instagram har han varit öppen med att han saknar sin dotter, som han har svårt att träffa under den rådande pandemin.

”Fina du Aahtje tänker på dig och saknar dig. Aahtje har de tufft nu och varje gång jag känner jag håller på falla ihop så ser jag bilder på dig och de ger mig hopp. Jag finner inte ord på allt jag bär inombords å jag tror ingen kommer att förstå de. Känns som att vi är så långt ifrån varandra men endå inte. Det har gått en tid sedan jag fick hålla om dig nu och i mina drömmar så kan du dyka upp som en ängel från ovan och ta mig i handen”, skrev han i ett inlägg så sent som förra veckan.

Orden om kärlekssorgen

Och sorgen efter dottern är inte den enda sorgen han tampas med nu. På sin Instagram story skriver han att han även saknar kärlek i sitt liv.

”I bland saknar jag kärlek så mycket”, skriver han intill en bild på sig själv där han tittar ner och ser ledsen ut, skriver Expressen.

Annons