Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Josefin Dahlberg och Josef Fares väntar barn 

30 maj, 2020 
Av
Josef fares och Josefin dahlberg
Bara några veckor efter att influencern Josefin Dahlberg berättade om sin och Josef Fares relation kommer nu nästa stora nyhet – paret väntar tillökning!
Annons
10 kändisbarn som blivit tillsammansBrand logo
10 kändisbarn som blivit tillsammans

Det var i början på maj som influencern och hälsoprofilen Josefin Dahlberg, 30, öppnade upp om sin kärlek till regissören och skådespelaren Josef Fares, 42. I podcasten Ofiltrerat pratade hon för första gången öppet om hur de träffades redan för fyra år sedan och att relationen inte höll hela vägen den gången, men att de nu är ett par. 

– Vi var på lite olika platser i livet och hade lite olika funderingar om vad som var viktigt i ett förhållande och sådär, sa hon i programmet.

Nu avslöjar hon att de – starkare än någonsin – går i väntans tider.

Det ska barnet heta

I en ny bild på Instagram som är tagen ovanifrån ser Josefin Dahlbergs över 78 000 följare hur hon och Josef håller varsin hand på Josefins mage. Vid hennes fötter står parets hund och tittar upp mot kameran. Bilden talar ett tydligt språk och det gör även texten i inlägget. 

”Vi älskar dig redan Mio”, har hon skrivit och satt ett rött hjärta efter. Bland kommentarerna har kändisvänner som Bianca Ingrosso och Fia Anderberg sagt stort grattis.

Annons

Så träffades Josefin Dahlberg och Josef Fares

Josefin och Josef har alltså en lång historia. De träffades sommaren 2016 och dejtade exklusivt, har Josefin berättat i Ofiltrerat. När hösten kom valde de att gå skilda vägar eftersom han är drygt 10 år äldre och hon kände sig för ung för att stadga sig. De fortsatte sedan att höra av sig till varandra någon gång om året. Våren 2019, när Josefin var tillsammans med sitt sex, började Josef att uppvakta henne allt mer.

– Jag kände att han är världens roligaste person men vi kan vara polare, berättade hon i podden.

Det var först när Josefins mamma påpekade att Josef bockade av alla punkter på Josefins lista över hur en drömpartner ska vara som hon bestämde sig för att ge förhållandet en chans.

– Vi pratade mycket om relationer och vad man vill leva för liv, och i det möttes vi och insåg att vi faktiskt ville ha samma sak.

I dag bor paret ihop i Josefs hus på Ingarö. Mio blir deras första barn och vi säger stort grattis till den växande familjen!

Foto: TT

LÄS MER:

Annons