Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Josefine Jinder har blivit mamma – första orden om barnet

02 okt, 2020 
AvSaga Pettersson
FotografTT
Josefine Jinder, känd som Little Jinder, har blivit mamma! Nu berättar hon för första gången om lyckan efter att hennes barn kommit till världen.
Annons
5 favoritmammor från tv och filmBrand logo
5 favoritmammor från tv och film

I slutet på april berättade Josefine Jinder, känd under artistnamnet Little Jinder, 32, att hon var gravid med sitt första barn. Nyheten kom som en överraskning för fansen som undrade vem pappan var, utan att få någon klarhet i det.

”Vi har känt varandra många år innan vi blev tillsammans”, skrev Little Jinder som ett direkt svar på frågan i en kommentar på Instagram, och än idag har hon valt att hålla sin hemlige kärlek för sig själv.

”Det största som hänt!”

Nu bekräftar artisten att den lilla som tidigare låg i hennes mage har kommit till världen.

”Ni frågar massa om bebisen! Jag blev mamma för två veckor sedan! Det största som hänt! H*n är det sötaste som ”går” på den här jorden! Men jag är ingen mammablogg”, skriver Little Jinder i en Instagram story.

Och att det lilla livet kommit till världen är inte det enda glada beskedet hon delar med sig av till fansen. I samma Instagram story berättar hon att det nästa vecka kommer ny musik från artisten.

Annons

”Däremot kommer ny musik ut ett ikoniskt samarbete nästa vecka”, skriver hon vidare.

Artistens första gravidbild

Senast i maj fick vi ta del av ny musik från Little Jinder, vilket hon hintade om skulle ske redan under sin första bild på gravidmagen.

”Jag producerar mer än ett mixtape i år!”, skrev hon då när den postades.

Det nya materialet skiljer sig från hennes senaste album där låtarna är på svenska. Den här gången var musiken på engelska och gavs ut under ett nytt alias, Little Jinder’s Unreleased Romance.

Och vad vi har att vänta nästa vecka på vi helt enkelt se!

Foto: TT

LÄS MER:

Annons