Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Cleo Kinnaman om sanningen bakom äktenskapet med Joel

01 okt, 2020 
AvElin Jonsson
FotografTT
Cleo Kinnaman om att vara gift med en man – fast att man dras till kvinnor.
”Jag drogs till kvinnor”, förklarar Cleo Kinnaman när hon tänker tillbaka på varför hon och ex-maken Joel Kinnaman valde att gå skilda vägar efter ett fem år långt förhållande.
Annons
Chrissy Teigen och John Legends kärlekshistoriaBrand logo
Chrissy Teigen och John Legends kärlekshistoria

För snart två år sedan, i januari 2019, blev det känt att skådisen Joel Kinnaman, 40, och dåvarande hustrun konstnären Cleo Kinnaman, 28, valt att gå skilda vägar. Ex-paret hade gått och gift sig under lite spartanska omständigheter i USA 2015, och ceremonin var enkel och hölls hemlig för allmänheten. Det var inte förrän året efter som Joel Kinnaman avslöjade att han och Cleo Kinnaman i största hemlighet knutit hymens band, och under själva vigseln fanns inte ens några släktingar på plats.

Joel Kinnamans nya relation med Kelly Gale

Skilsmässan blev, som tidigare nämnt offentlig i början av 2019, men separationen kan ha skett långt innan. För det tog inte lång tid innan Joel Kinnaman kopplades samman med supermodellen från Göteborg, Kelly Gale, 25.

Precis innan Cleo Kinnaman föll pladask för Joel Kinnaman hade hon bestämt sig för att inte träffa män överhuvudtaget – eftersom hon inte är intresserad av män.

Annons

– Men jag hade aldrig träffat en sådan bra partner, som passade mig så bra som människa som Joel innan! Och så var vi liksom gifta i fem år, säger hon i Bathina – en podcast och slår ett slag för att Joel Kinnaman är en helt fantastisk person.

”Men det är det som är läggning!”

Cleo Kinnaman som redan som ung visste att hon gillade kvinnor drogs hela tiden mellan Joel som var en sådan fantastisk partner för just henne, och det faktum att hon är lesbisk.

– Jag hade nog inte haft så bra relationer innan Joel, och med honom hade jag min bästa relation någonsin. Men ändå kände jag att jag drogs till kvinnor.

Joel Kinnaman visste hela tiden om Cleo Kinnamans tankar eftersom hon var öppen med sina känslor.

– Vi älskade varandra jättemycket. Joel är väldigt fri och han litar på folk, så egentligen var det inget problem för vår relation.

Utan det var i Cleo Kinnaman som problemet låg: Joel Kinnaman var hennes absoluta drömpartner i hela universum, men hela kroppen och själen skrek efter kvinnor.

Annons

– Ett tag försökte jag övertala mig själv att jag var bisexuell, fast jag visste ju att det inte var så. Så jag var väldigt deppig där i slutet av relationen. Jag ville inte erkänna för mig själv och man känner sig skyldig, säger hon och slår fast:

– Men det är det som är läggning. Jag kan inte förklara det. Det är något man är född med.

LÄS MER:

Annons