Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Josefine Jinder visar upp kärleken för första gången

22 feb, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT, Instagram
Little Jinder visar upp pojkvännen för första gången
Under lördagen fyllde Josefine Jinder 33 år, och på Instagram delade hon då med sig av sitt firande. På en av bilderna syns också för första gången på hennes sociala medier den person som fångat hennes hjärta.
Annons
5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
5 snackisar från veckan som gått

Artisten Josefine Jinder, också känd under sitt artistnamn ”Little Jinder”, har sedan hon träffade kärleken hållit honom borta från offentligheten. Vid en frågestund på Instagram fick hon tidigare frågan om hon kommer att hålla pojkvännen hemlig på sociala medier, på vilken hon då kort och gott svarade ”ja”.

Har hållit honom hemlig

Hon fick under samma frågestund också frågan om hur länge de varit ett par.

“Förstår om ditt förhållande är privat, men får man fråga hur länge ni varit tillsammans? Om man får fråga det”, undrade en följare.

Little Jinder svarar då:

“Älskar artigheten! Vi har känt varandra många år innan vi blev tillsammans, så det känns irrelevant typ?”.

Med tiden har hon dock blivit mer och mer öppen om förhållandet. I en intervju med ELLE har Josefine Jinder berättat om flytten till Paris. Planen var att hon skulle slå sig ner där permanent. Men så blev det inte.

Little Jinder visar upp sin kärlek

Efter sex veckor i Paris flyttade hon tillbaka till Sverige. Och anledningen var kärleken.

Annons

– Mitt i allt blev jag ju då jättekär i en person som gjorde att jag flyttade därifrån. Vi träffades i Sverige precis innan jag åkte. Vi hann precis bli ihop och så drog jag. Han kom till Paris och jag kände bara att jag inte kan vara kvar, säger hon i intervjun.

Väl tillbaka i Sverige så berättade Josefine Jinder i april förra året att hon väntar barn. Det gjorde hon genom att lägga upp en bild på sin gravidmage och skriva:

”Jag producerar mer än ett mixtape i år! <3".

Och i september samma år födde hon sitt barn.

Under lördagen fyllde Josefine Jinder 33 år, och på Instagram delade hon då med sig av sitt firande. På en av bilderna syns också för första gången på hennes sociala medier den person som fångat hennes hjärta !

”Mitt hjärta”, skriver hon.

Läs mer:

Annons