peg parnevik

Artisten och influencern Peg Parnevik, 25, har en unik stil där hon blandar bekväma plagg med djärva kreationer, maxade accessoarer, stort vågigt hår och lekfull make-up – allt kryddat med stencool attityd. Pegs nya look ligger helt i linje med hennes kreativa uttryck och känsla för trender, och följarnas reaktioner på senaste stilen vittnar om succé. Så här skriver de.

Peg Parnevik blev brunett

På Instagram har Peg Parnevik postat bilden som rönt uppmärksamhet och hurrarop, den visar nämligen att hon har lagt in en brun ton i sitt annars platinblonda långa hårsvall.

Den bruna färgen ligger av bilderna att döma i botten och undre delen av håret. Samtidigt som hon ställer frågan ”Brunetter har roligare???” , en klar blinkning till uttrycket ”blondiner har roligare/blondes have more fun”, så hänger två blonda slingor ned längs med ansiktet. Frisyren påminner helt klart om den vi alla bar på 90-talet, vilket för övrigt är det decennium som gjort tydligast modecomeback på senare tid.

Pojkvännen Filip Kaspersen Lamprechts fina kommentar

Hur som haver, fansen och vännerna tycks uppskatta Pegs nya look. Sara ’Songbird’ Linderholm som själv är influencer och kroppsaktivist skriver:

”Vilken SKÖNHET!”

Cassandra Klatzkow, också kroppsaktivist, kommenterar med hjärtögon, och Pegs pojkvän sedan 3,5 år tillbaka, Filip Kaspersen Lamprecht, har gjort tre (!) hjärtögonemojis intill bilden. Vännen Angelica Blick skriver ”Vackraste” och lillasyster Penny Parnevik skriver ”Wow” plus ett hjärta.

Andra kommentarer som Peg fått på sin frisyr är ”OKEEEY MEN WOW”, ”Sååå snygg!” och ”Snyggaste jag sett!!!”.

Så hur ser Peg Parnevik ut som brunett(ish)? Spana in bilden nedan och om du gillar den – skriv en upplyftande kommentar du med!

LÄS MER:

5 bästa knepen för att få håret att hålla

Chrissy Teigen visar upp sin nya frisyr – och följarna jublar

Så åldrades karaktärerna i Vår tid är nu – jämför bilderna

Mer läsning

Femina