Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Julia Roberts djärva hårförändring – har blivit blond

26 jun, 2024 
AvJohanna Lejon
Fotograftt
Hejdå kastanjebrunt! Nu är det blonda toner som gäller för Julia Roberts. Kolla in stjärnans djärva hårförvandling.
Annons
7 kändisar med deras naturliga hårfärgBrand logo
7 kändisar med deras naturliga hårfärg

Julia Roberts har inte bara gjort sig känd för sitt fantastiska skådespeleri med mängder av otroliga rolltolkningar. Hon har också blivit berömd för sitt makalösa hårsvall. Vi minns väl alla hennes bruna lockar i filmen Pretty Woman? Under årens lopp har vi sett henne i många firsyrer, men hårfärgen, den djupa, varma, kastanjebruna, har bestått. Ända till nu vill säga! Nu har skådespelerskan gjort en djärv hårförvandling – och blivit blond. Nyansen? Sommarljus men också varm och smörig. Nog klär den nya färgen stjärnan perfekt?

Annons
Julia Roberts tidigare i år.TT

Julia Roberts debuterade sin nya look på en Hollywood-insamlingsgala häromhelgen, medan hon umgicks med personer som USA:s president Joe Biden, tidigare presidenten Barack Obama, och hennes mångårige vän George Clooney.

Så fick Julia Roberts till sin blonda hårfärg

Vogue, som var först med att skriva om Julias kulörbyte, skriver att det har gått några månader sedan skådespelerskans senaste offentliga framträdande. Då, när vi såg henne senast, var hennes hår långt, rufsigt och kastanjebrunt. Den här nya frisyren är mycket kortare, nyckelbenslängd, och präglas av stora vågor. Luggen är mjukt gardinformad. Kulören, som närmast för tankarna till lin, fick hennes hud att se både lysande och frisk ut.

Annons

Övergången till den blonda färgen har skett gradvis, detta avslöjar hennes frisör och kolorist, Kadi Lee på Highbrow Hippie.

– När jag gör drastiska färgförändringar, i det här fallet från rött till blond, är mitt tillvägagångssätt alltid detsamma: långsamt och metodiskt, samtidigt som jag alltid behåller hårets hälsa och integritet, först och främst, slår hon fast och förklarar samtidigt att det krävs flera sessioner för att göra ett så stort färgbyte. Lee berömde, i en Instagrampost, Roberts hår och beskrev det som den ”bästa duken”.

Annons