Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

6 kändispar som fått barn i hemlighet

22 mar, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Alexander Skarsgård och Tuva Novotny har fått barn tillsammans – något som bekräftades långt efter bebisens födelse.
Men de är inte de enda stjärnorna som hållit sitt barns födelse under radarn.
Här är svenska och internationella kändisar som fått barn i hemlighet!
Annons
Tuva Novotny och Alexander Skarsgårds kärlekssagaBrand logo
Tuva Novotny och Alexander Skarsgårds kärlekssaga

Alexander Skarsgård och Tuva Novotny

Tuva Novotny och Alexander Skarsgård.
Tuva Novotny och Alexander Skarsgård har fortfarande inte sagt om de fått en pojke eller flicka.

Det spekulerades länge kring om Alexander Skarsgård och Tuva Novotny var ett par och dessutom väntade barn tillsammans. När Tuva gick på Ellegalan ville hon inte kommentera sin graviditet – men några månader senare fotograferades skådespelarna tillsammans i New York med ett bylte i Skarsgårds famn.

Annons

Det var först på premiären av fjärde säsongen av serien Succession, där Skarsgård har en roll, som han bekräftade att han fått barn.

– Tack så mycket, sa han när han gratulerades till bebisen av Entertainment tonight.

Att Alexander och Tuva är ett par är också något som Ann Söderlund kommenterat i Femina-podcasten Inte din morsa.

– Jag pratade med Tuva om det där och hon sa ”Jag vet inte varför det är så, vi har varit tillsammans i många år. Vi har inte förnekat det och det är ingenting som vi försöker hålla hemligt”, har Ann Söderlund sagt.

Alicia Vikander och Michael Fassbender

Michael Fassbender och Alicia Vikander.
Michael Fassbender och Alicia Vikander gifte sig 2017.

Svenska Hollywoodstjärnan Alicia Vikander är gift med skådespelaren Michael Fassbender, som hon träffade 2014 under inspelningen av filmen Fyren mellan haven. De gifte sig 2017, och 2021 fotograferades paret med en bebis i famnen – det dröjde dock till 2021 innan Alicia bekräftade att de hade fått barn ihop. Hon berättade då att hon hade haft svårt att bli gravid, och drabbades av missfall.

Annons

– Jag försökte bli gravid ett tag. Så jag hade tuffa perioder under nedstängningen. Jag kämpade en tid, sa hon i en intervju med Harpers Bazaar.

Gustaf Skarsgård och Caroline Sjöström

Gustaf Skarsgård och Caroline Sjöström.
Gustaf Skarsgård och Caroline Sjöström har en dotter ihop.

Det verkar gå en trend i att hålla barn hemliga i familjen Skarsgård. Gustaf Skarsgård bekräftade inte att han hade blivit pappa och fått barn med kärleken Caroline Sjöström förrän dottern November fyllde ett år.

– Det har varit viktigt för mig att inte skaffa barn av fel anledning, vilket gjorde att min dotter verkligen kändes som en gåva när hon kom. Plötsligt har man en ny faktor i ens liv som kommer att påverka all framtida beslutsfattning, har Gustaf Skarsgård sagt till Ica-Kuriren.

Annons

Kylie Jenner och Travis Scott

Kylie Jenner och Travis Scott.
Kylie Jenner och Travis Scott har en av och på-relation, och två barn.

Det kanske allra kändaste fallet av en kändis som hållit sin graviditet hemlig är givetvis Kardashian-systern Kylie Jenner. När hon och Travis Scott väntade sitt första barn valde de att hålla det helt hemligt. Först när dottern Stormi hade fötts i februari 2018 bekräftade Kylie Jenner, genom att lägga ut en video från sin graviditet. Eftersom Kylie Jenner då var en av världens hårdast bevakade personer var många förvånade över att hon hade lyckats hålla graviditeten hemlig.

Annons

”Graviditeten har varit den vackraste, mäktigaste och livsomvälvande upplevelsen jag haft i hela mitt liv och jag kommer faktiskt sakna det. Jag uppskattar mina vänner och särskilt min familj som har hjälpt mig att hålla det här speciella ögonblicket så privat som vi bara kunde. Min vackra och friska dotter kom den 1 februari och jag kunde bara inte vänta med att dela med mig av den här välsignelsen. Jag har aldrig känt sådan kärlek eller glädje, jag skulle kunna spricka! Tack för visad förståelse”, skrev hon efteråt.

Adam Driver och Joanne Tucker

Adam Driver och Joanne Tucker.
Adam Driver och Joanne Tucker väntar barn igen.

De var 2018 som det ryktades att Adam Driver och hustrun Joanne Tucker hade fått barn – redan 2016. Det dröjde dock till 2019 innan Adam Driver bekräftade att de hade fått barn. Nu väntar de sitt andra barn ihop.

Annons

Cameron Diaz och Benji Madden

Cameron Diaz och Benji Madden.
Cameron Diaz och Benji Madden har varit gifta sedan 2015.

Cameron Diaz och maken Benji Madden höll sin graviditetsresa helt hemlig, och berättade inte att de hade fått barn förrän efter att dottern Raddix Madden hade fötts. Paret önskade gott nytt år när 2019 blev 2020 med att bekräfta att de hade fått barn ihop.

”Gott nytt år önskar familjen Maddens! Vi är lyckliga, välsignade och tacksamma för att börja det här årtiondet med att tillkännage att vi fått en dotter, Raddix Madden”, skrev paret på Instagram.

Här är barnnamnen som spås bli populära 2023Brand logo
Här är barnnamnen som spås bli populära 2023
Annons