Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Kändisarna som gjorde slut – och hittade tillbaka till varandra

29 nov, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Prins Carl Philip och Prinsessan Sofia, Christer Sjögren och Birgitta Sjögren.
Dominika Peczynski och Anders Borg skickade in skilsmässan, Christer och Birgitta Sjögren flyttade isär.
Men mot alla odds kunde paren hitta tillbaka till varandra.
Här är kändisparen som gjorde slut, men sen hittade tillbaka till varandra – och har hållit ihop sedan dess.
Annons
Se kändisarna som ska gifta sig 2023Brand logo
Se kändisarna som ska gifta sig 2023

Hannah Graaf och Peter Karyd

Hannah Graaf och Peter Karyd

Hannah Graaf och Peter Karys gifte sig 2008 och var tillsammans i 10 år innan de gick skilda vägar och tog ut skilsmässa. Efter skilsmässan dröjde det fyra år innan Hannah Graaf berättade att hon hittat kärleken i en mystisk man som hon inte ville berätta namnet på. Det var först i september 2023 som det kom fram att den mystiska mannen var hennes tidigare ex-make, Peter Karyd. Paret hade hittat tillbaka till varandra.

Annons

– Jag tycker det är underbart, jag älskar det, har hon sagt.

Dominika Peczynski och Anders Borg

Dominika Peczynski och Anders Borg

Det blev stora nyheter när Dominika Peczynski och Anders Borg skickade in skilsmässopappren efter ett stort bråk hemma. Eftersom paret inte har några gemensamma barn gick skilsmässan igenom utan betänketid, trots att paret ändrade sig rätt snabbt. I dag lever de tillsammans, men är inte längre gifta på pappret.

Sanna Lundell och Mikael Persbrandt

Sanna Lundell och Mikael Persbrandt

Sanna Lundell och Mikael Persbrandt blev först tillsammans redan 2005, och har tre barn tillsammans. I dag lever de lyckligt tillsammans, men under årens lopp har de gjort slut flera gånger.

Annons

– Vi hade många pauser även om vi inte kände något behov av att proklamera det för omvärlden. Fram till att Micke fick sin diagnos 2014, han är bipolär och behandlas nu för det, hade vi en ganska sporadisk relation, har Sanna Lundell berättat.

Christer Sjögren och Birgitta Sjögren

Christer Sjögren och Birgitta Sjögren

Vikingarna-sångaren Christer Sjögren gifte sig med hustrun Birgitta 1970, men i början av 90-talet hade han en otrohetsaffär med Lotta Engberg, vilket ledde till att han och hustrun Birgitta flyttade isär.

Annons

Men efter en period ifrån varandra hittade det gifta paret tillbaka till varandra, och har hållit ihop sedan dess.

Prins Carl-Philip och prinsessan Sofia

Prins Carl-Philip och prinsessan Sofia

Prins Carl-Philip och prinsessan Sofia har varit gifta sedan 2015 och har tre barn tillsammans. Men innan de gifte sig gjorde de slut flera gånger – men insåg till slut att de inte kunde leva utan varandra.

– Varje gång vi försökte vara ifrån varandra blev mitt hjärta tomt. Till sist Sofia, valde vi rätt. Ett val som gör mig till världens lyckligaste man, sa prinsen i sitt tal på bröllopet.

Annons

Ben Stiller och Christine Taylor

Ben Stiller och Christine Taylor

Skådespelarna Ben Stiller och Christina Taylor gifte sig 2000, och har två barn tillsammans. 2017 skilde de sig, men under coronapandemin hittade de två tillbaka till varandra, och lever nu tillsammans igen.

– Vi var separerade och blev ihop igen och är glada för det. Det har varit väldigt härligt för oss alla. Oväntat, och en av effekterna av pandemin, har Ben Stiller sagt.

Ben Affleck och Jennifer Lopez

Ben Affleck och Jennifer Lopez

En av världens mest kända återföreningar står Ben Affleck och Jennifer Lopez för. Paret var tillsammans i början av 2000-talet och till och med förlovade, innan de gick skilda vägar efter ett otrohetsdrama. De båda gifte sig och fick barn med andra, men i mitten av 2021 blev det officiellt att de två hittat tillbaka till varandra efter sina respektive skilsmässor. I dag är paret gifta och verkar lyckligare än någonsin.

Annons